SSD Kullananların Bilmesi Gerekenler
-
Gayet güzel açılmışsın üstad.
Ayrıca 1 hafta bekleme modunda felan bırakmayın ps yi yanıyor.
Hemde 2 kere oldu aynı şey mümkün olduğu kadar bekleme konumuna almayın alsanızda 2 günü geçirmeyin.
Ne mallıksa ikince keşvedebildik.
-
Peki D:\Program Files yolunu standardımız olarak belirledikten sonra C:\ yoluna kısayol oluştursak bundan verim alabilir miyiz?
-
Kısayol basit bir lnk uzantılı dosyadır hocam. Klasör diye görmez onu installer programlar. NTFS de bulunan Junction yada hard link özellikleriyle yapabilirsin ancak
-
SPYbreak:
SSD ile normal diski yedeklemeli raid olarak kullanmak gibi bir secenek var ama ben hiç yapmadım. Boyutu farklı iki disk yedekleme için raid yapılırsa elde edilen boyut ve performans ne olur fikrim yok. fakat erişim süresi boyut ve yapı olarak oldukça farklı olduklarından verimli olacağını sanmıyorum. onun yerine günlük batchlerle harddiske rarlamayı tercih ederim. Ama OS dışında bişeyi hiç tutmama taraftarıyım.
HolyOne tarafından 24/Ara/12 14:49 tarihinde düzenlenmiştir -
stabil olmadığını duymuştum o yüzden almaktan vazgeçtim bu arada alıntı yaptım yazıyı saygılar şeyh
-
buda demek oluyo ki gözünü seveyim bizim metal hddlerin hala daha tek geçer :)
-
Ben de 2015i bekliyom o yüzden.. hemde pahalı halen.. teknoloji gelişsin bakalım..
-
bizim ssd fail vermiş ağa :( iyiki bakmışık

-
önemli datalarınızı clouda atın(dropbox,skydrive,gdrive) ki evinize roket atsalar bile datalarınız sizde kalsın.
-
nessaj bunu yazdı
önemli datalarınızı clouda atın(dropbox,skydrive,gdrive) ki evinize roket atsalar bile datalarınız sizde kalsın.
Katılıyorum tüm aile fotoraflarımı skydrive yükledim geri kalan filimmiş uygulamaymış arşivmiş oyunmuş gözümde değeri yok iki kizimin doğumundan şuanki yaşlarına kadarki fotolar paha biçilemez...