folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder SSD Kullananların Bilmesi Gerekenler

SSD Kullananların Bilmesi Gerekenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orhan06
    orhan06's avatar
    Erkek

Hocalar bi sorum olacak ya ben Kingston 120GB V300 S SSD aldım 5 gündür kullanıyorum performansı gayet iyi ama pil ömründe bi azalma oldu gibi geldi. 500 GB 7200 RPM HDD 5V 0.6 amper güç çekiyor SSD nin üstünde ise 5V 1 amper yazıyor bu neyi gösterir SSD ile artan pil ömrü yalan mı oldu şimdi?

Koca Oğlan Bırak Saymayı !...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    orhan06 bunu yazdı

Hocalar bi sorum olacak ya ben Kingston 120GB V300 S SSD aldım 5 gündür kullanıyorum performansı gayet iyi ama pil ömründe bi azalma oldu gibi geldi. 500 GB 7200 RPM HDD 5V 0.6 amper güç çekiyor SSD nin üstünde ise 5V 1 amper yazıyor bu neyi gösterir SSD ile artan pil ömrü yalan mı oldu şimdi?

mantık olarak neden sadece SSD'nin güç tüketimini dikkate alıyorsun ki?

artık diğer donanımları kısıtlayan *yavaş HDD* problemi olmadığından daha çok güç tüketmesi normal değil mi?

SSD'den anlamam sadece fikir yürütüyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orhan06
    orhan06's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

mantık olarak neden sadece SSD'nin güç tüketimini dikkate alıyorsun ki?

artık diğer donanımları kısıtlayan *yavaş HDD* problemi olmadığından daha çok güç tüketmesi normal değil mi?

SSD'den anlamam sadece fikir yürütüyorum.

Donanımın yaptığı iş aynı, bence işleyecek bilgiye erişmek daha kolay olduğu daha az güç harcaması gerekir. Sadece internette dolanırkenki pil ömrünü kıyasladım harddisklere fazla bi iş düşmüyor olması lazım.

Koca Oğlan Bırak Saymayı !...
Toplam Hit: 8003 Toplam Mesaj: 54