folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Steam Holiday Sale 2013 Başladı

Steam Holiday Sale 2013 Başladı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

Evet arkadaşlar başlıkta belirttigim gibi steam kış indirimleri başlamış bulunmakta + holiday sale badge i açıldı. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

steamın yanındaki bill mi?

Converse giyen uzaylı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı

steamın yanındaki bill mi?

tek ve gerçek tanrı gabenewell

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Abi gene deli indirimler var, yetti lan :D

http://store.steampowered.com/

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Boş beleş oyunlarla açtılar yine sezonu. Playstore bile daha sağlam inidirimler yapıyor steam'e kıyasla.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek

daha bilgisayara disk almadim hicbir oyunu indiremiyorum ama 80 oyun falan satin aldim simdiye kadar. indirimlerde dalya demeyi düsünüyorum :D

paduwan tarafından 19/Ara/13 21:48 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

cs go ya bi türlü elim gitmiyo ama güzel inmiş. pek fps oyuncusuyum diyemem ama dursun kenarda diyerekten..

dishonored kaçırılmaz sanırım.

dead island merak ediyorum ama emin değilim.

batman zaten almıştım. seriyi oynayanlar arkham origins'i kaçırılmasınlar.

company of heroes 2 %50 indirimde yine. alınır fakat optimizasyon vurdu beni bi türlü güzel performans alamadım oyundan.

don't starve da çekiyo kendine.

brothers a tale of two sons alıcam.

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

cs aldım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Cs alanlar biraz isinin yeni donemde beraber atariz.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı

Boş beleş oyunlarla açtılar yine sezonu. Playstore bile daha sağlam inidirimler yapıyor steam'e kıyasla.

bu oyunu şiddetle tavsiye ediyorum bende alıcam: http://store.steampowered.com/app/113020/

oyunda 4 tane karakter var online oynanabiliniyor, hırsızlık yapmaya çalışıyor ve inanılmaz zevkli oluyor bizde arkadaşlarla cracklısını internet kafede oynuyoruz :) satın alırsanız online oynanyor

not: şurdaki kartlara bakın bir:http://steamcommunity.com/profiles/76561198066153237/gamecards/267420

2 gün önce 0.20$ mış şimdi en az 0.60$ olmuş daha önceden yüksek miktarda alınıp şimdi satsaydım zengin olmuştum :)

BerkayCit tarafından 19/Ara/13 23:02 tarihinde düzenlenmiştir

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

30 civarı oyunum var ve genelde bir ya da iki oyun oynuyorum. İndirimler acayip cazip ama oynamadığım oyunları almak pek mantıklı gelmiyor açıkçası.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
Toplam Hit: 6204 Toplam Mesaj: 72