Steam Holiday Sale 2013 Başladı
-
KAAMOS bunu yazdı
tek ve gerçek tanrı gabenewell
+
-
RaAmLis bunu yazdı
Key nasi bitio la ilk defa duydum. Steamde aldigin oyun istegine bagli olarak ya kutuphanene ya da envanterine eklenir.
Oyun kurulu suan cd key yok sistemde.
Bilgidin yok yani, hata veriyo cd key ulasilamiyo diye.
-
cs go aldım mutluyumm
-
bakanlar istifa etti diye dolar yine uçtu off off bu indirimlerde bile pahalı geliyor artık...
-
-
arkadaşlar gta4 5$ kadar alsammı ? oynayamamıştım crack sorunları yüzünden iyi bir fırsat gibi bu alayımmı sizce?
-
xxkomandoxx1 bunu yazdı
arkadaşlar gta4 5$ kadar alsammı ? oynayamamıştım crack sorunları yüzünden iyi bir fırsat gibi bu alayımmı sizce?
bence al hocam, oynamak istiyorsan da rahat rahat oynarsın işte..
-
RockZs bunu yazdıxxkomandoxx1 bunu yazdı
bence al hocam, oynamak istiyorsan da rahat rahat oynarsın işte..
aldım bakalım
peki birşey sorucam. Ben oyunları D: ye kursam C: ye format atıp steami kurduğumda direk dosyaların olduğu dizini gösterip oyunları tekrar indirmeden oynıyabilirmiyim ?
-
steamdan alınca uyumluluk sorunu falan olmuyor mu win8 de win 8.1 de Counter Strike çalışıyor mu mesela tak diye?
edit; hiç steam üyeliğim olmadı, aşırı cahilim cevaplar ona göre lütfen. nedir bu steam ne işe yarar :D ben aldım diyelim krdeşim de kendi pcsinden kurup oynayabilir mi?
noname tarafından 30/Ara/13 22:59 tarihinde düzenlenmiştir -
bir haftadır max payne 3 cd key bekliyorum boku bokuna aldık oyunu :S