Steam Holiday Sale 2013 Başladı
-
greengaming yikiliyor ya steame tur bindirdi adamlarin kampanyalari süper. amazonda süper birde hakkini yemeyelim.
ek olarak amazonda bazi oyunlar region lock oluyormus ancak vpn ile oynayabiliyorsun o zaman. buda hesabi riske atabilir diyor bazilari haberiniz olsun.
paduwan tarafından 25/Ara/13 17:02 tarihinde düzenlenmiştir -
paduwan bunu yazdı
greengaming yikiliyor ya steame tur bindirdi adamlarin kampanyalari süper. amazonda süper birde hakkini yemeyelim.
ek olarak amazonda bazi oyunlar region lock oluyormus ancak vpn ile oynayabiliyorsun o zaman. buda hesabi riske atabilir diyor bazilari haberiniz olsun.
allah var ya :D öyleyse yandım :D çünkü dark souls türkiye lokasyonlu olarak açılmıyor :D ben amazondada california region olarak girdim :D
-
mRBerkay bunu yazdıpaduwan bunu yazdı
allah var ya :D öyleyse yandım :D çünkü dark souls türkiye lokasyonlu olarak açılmıyor :D ben amazondada california region olarak girdim :D
alırken sayfaları iyi okuyun hepsi yazıyor drm ve region olayı
-
how to survive nasıl?
-
max payne 3 aldım, key bitmiş mal gibi kaldım :D
4 dolar olunca millet kurttu tabi.
bi kaç güne hallolacakmış.
Alacak varsa aklında olsun.
-
Key nasi bitio la ilk defa duydum. Steamde aldigin oyun istegine bagli olarak ya kutuphanene ya da envanterine eklenir.
-
AntiSeptiK bunu yazdı
how to survive nasıl?
sakın-alma.(nokta)net
BerkayCit tarafından 25/Ara/13 18:08 tarihinde düzenlenmiştir -
amazon geri aliyor hocam regiona takiliyorsa iade et yol yakinken.
su sayfada aklinizda olsun tüm indirimler var: http://www.cheapshark.com/
paduwan tarafından 25/Ara/13 18:15 tarihinde düzenlenmiştir -
left 4 dead 2 bedava oldu hemen alın :)
-
mRBerkay bunu yazdıAntiSeptiK bunu yazdı
how to survive nasıl?
sakın-alma.(nokta)net
çok severek oynadığım bi oyun bence ben tavsiye edebilirim