folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Şu Saatin İyi Bir Replikasını Nerden Buluruz?

Şu Saatin İyi Bir Replikasını Nerden Buluruz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Var bir hayalimiz..

https://ty.gl/7yy9sousre

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

Var bir hayalimiz..

https://ty.gl/7yy9sousre

Hayal demeyelim de...

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

bir arkadaş dm den 1000 dolara y. dışından getirebileceğini söyledi. öneriler için teşekkürler. 30K para vereceksem orijinal bir saat almayı yeğlerim sanırım. 

30k vermezsen maalesef pek birşeye benzemez. malzeme kalitesi olarak falan da sırıtır. koluna takarsın tüylerini çeker. 2 saat taktıktan sonra bileğin kızarmaya başlar vb. o yüzden 3 milyonluk saatin replikasını alacaksan bile 30bin vermen lâzım en azından. yok ben düzgün saat alcam diyorsan 5-10bin tl arasına bir çok güzel saat var. 

en ucuz "saat" casio ile başlar. hele sakın ola gidip lacoste slazenger vb almayın. çoğu 500 liraya çin'e yaptırıp 5000 liraya satıyorlar burda. biz de ooo marka saat diyoruz. ucuzdan pahalıya gerçek saatler, işi sadece saat olan markalar : casio, orient, seiko, citizen diye başlar. sonra swiss made'e geçer. 

amazonda caiso ga2100 diye aratın güzel saattir. çeşit çeşit renkleri var, hatta metal kasalısı da var ama pahalı. onun yerine ucuzunu alıp aliexpressten ayrı metal kasa alıp takıyorlar.

not : seiko otomatik alacaksanız 7r26 mekanizma almayın sakın. ucuz seiko 5 modellerinde var. dandik bi mekanizma. 4r35-36 veya muadili nh35'ten korkmayın çok iyi mekanizma.

Prometheus tarafından 30/May/24 11:19 tarihinde düzenlenmiştir

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carizart
    carizart's avatar
    Erkek
    mehmetdiyebiri bunu yazdı

Alma. etrafındaki herkes (en azından saatten anlayan) o saatin replika olduğunu bilecek.

paranın yettiği kadar bir saat al.

yok illa da alacağım diyorsan adres :  muaythaist nickli mürid

Aynen bizim forumda böyle bir arkadaşımız vardı vay be yıllar önce forumlar beraber iftar yaptığımızda tanışmıştık. Kardeşim yaşıyor musun sen 

https://www.tahribat.com/Members/muaythaist

Kral ulaşırsan işini görür bırakmadıysa o işleri

carizart tarafından 31/May/24 01:27 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balboa
    Balboa's avatar
    Erkek

Bana da Leonardo DiCaprio'nun İnception filminde taktığı Tag Heuer Carrera automathic modeli lazım. Filmi izlediğim ilk andan beri aşık olduğum bir saat ama ne yazık ki çok çok pahalı böyle sağlam bir replikasi işimi görür 

Linkteki saat 

https://www.watch-id.com/sightings/tag-heuer-carrera-leonardo-dicaprio-inception

Balboa tarafından 31/May/24 02:17 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 4045 Toplam Mesaj: 47
patek philippe