Suçlusun Başbakanım!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

Hocam istersen Eksik Okunan Yerleri Birerde Sizler OKuyun Sansürlenen Alanlar Şuan Mantıklı Bakılırsa Çok Önemli ALanlar.

Kimse Kimseyi Kandırmasın Çünkü Kimsenin Yalana İhtiyacı Yok..

http://www.etikhaber.com/content/view/89298/28  Buyurun OKuyun Hatta Herkes OKusun.

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Erulluvatar
    Erulluvatar's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bu siteyi karıştıran hep bu. geçenlerden bunun sinyalini verdi.cevabınıda aldı.kendin kandın bari başkalarını kandırma.

Onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi. İnsan hergün anımsar mı aynı gözleri..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

Erulluvatar bunu yazdı:
    -----------------------------

pcdoktor636 bu siteyi karıştıran hep bu. geçenlerden bunun sinyalini verdi.cevabınıda aldı.kendin kandın bari başkalarını kandırma.

karıştırmak derken neyi kasdediyorsun anlamadım ? site içi ayrımcılık filan mı yaptı. kendi görüşünü belirten bir konu açmış bazıları da alakasız şeyler yazmış. ilk önce yazdığına cevap verelim lütfen

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

destanition bunu yazdı:

Erulluvatar bunu yazdı:

karıştırmak derken neyi kasdediyorsun anlamadım ? site içi ayrımcılık filan mı yaptı. kendi görüşünü belirten bir konu açmış bazıları da alakasız şeyler yazmış. ilk önce yazdığına cevap verelim lütfen

küfretmesi yetti

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

şu yazıyı okuyun ve kafanız az çalışıyorsa enflasyon nasıl azalmış milli gelir nasıl yükselmiş anlayın

konunun sadece ilk sayfasını okudum bu arada.

Süleyman Boylu Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürüydü.
    Bu kurumda yıllarca görev yapmış, MHP’nin Hükümette bulunduğu dönemde Bölge Müdürlüğüne yükselmişti.
    Beş vakit namazını da kılan, mütedeyyin bir adamdı.
    Eşi başörtülüydü.
    AKP iktidara geldiğinde Beşir Atalay İstatistik Kurumundan sorumlu Devlet Bakanı oldu.
    Beşir Bey’in ilk icraatlarından biri, AKP militanlarından oluşan bir ekip kurmak oldu.
    Başlarında Manisalı bir Beden Eğitim Öğretmeni olan bu ekip, denetleme adı altında Bölge Müdürlüklerinde Ülkücü avına çıktı.
    MHP döneminde atanmış tüm Bölge Müdürlerine çeşitli iftiralarla disiplin suçları verilerek görevlerinden alındılar.
    Ankara Dikmen’de kurum kreşinin bodrum katına dolduruldular. Yerlerine atananlarda tek bir şart aradılar, “eşi türbanlı olmak”.
    Görevinden alınanlardan birisi de Konya Bölge Müdürü Süleyman Boylu idi. Onun da eşi başörtülüydü, ancak Ülkücüydü.
    Süleyman iki yıl Konya’dan Ankara’ya gidip gelmeye başladı. Maddi sıkıntı içerisine düştü. Kalp ameliyatı geçirdi.
    Fakat zalimlerin bu zulmü görecek gözleri, duyacak kulakları, hissedecek vicdanları yoktu. Çünkü zulmettikleri kişi namazlı, abdestli de olsa, Ülkücüydü.
    Daha fazla dayanamayan Süleyman, emekli olmak zorunda kaldı.
    Bir gün 30 TL fazla harcırah almakla suçlandığı dava için Ankara’daki mahkemesine gelirken trafik kazası geçirerek Hakk’ın rahmetine kavuştu.
    Şimdi Tayyip Erdoğan “MHP li kardeşlerimin referandumda ‘EVET’ oyu kullanacaklarına inanıyorum” diyor.
    Süleyman’ın bir kurumda Bölge Müdürü olmasına tahammül edemeyenler, kendi iktidarlarının devamı için Süleymanlardan oy istiyorlar.
    Hem de yüzleri kızarmadan, vicdanları sızlanmadan.
    Neymiş efendim, 12 Eylül’ü yapanlardan hesap soracaklarmış.
    Peki, sizin yaptığınız zulümlerin hesabı ne olacak?
    Türkiye İstatistik Kurumu’nda yapılan kıyım sebepsiz değildi.
    Kurum tamamen ele geçirildikten sonra, halkın kafasını kurumun yayınladığı aslı astarı olmayan sayılarla karıştırdılar.
    Milli gelirin bir gecede 10 bin dolara çıktığı açıklandı.
    Enflasyon seçim dönemlerine doğru düşüşe geçti.
    Bakınız Başbakan bugünlerde büyüme artacak diyor TÜİK artırıyor.
    İşsizlik azalacak diyor TÜİK azaltıyor.
    İşte Süleymanları bu tezgâhlarına kurban ettiler.
    Süleyman’a zulmeden tetikçi müfettişler ne oldu derseniz;
    Kurumun başındaki kişi YÖK’e Başkanvekili, Beden Eğitim Öğretmeni’nin kendisi kurum Başkan Yardımcısı, kardeşi Tokat Valisi yapılarak ödüllendirildiler.
    Şimdi Tayyip Bey MHP tabanına “Kardeşlerim!” diyerek oy istiyor.
    Kardeşlik, devr-i iktidarlarında Ülkücüleri sürmek, süründürmek anlamına geliyor AKP lugatında.
    Süleymanlar “HAYIR” diyecekler Sayın Başbakan
      Lütfü TÜRKKAN
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

MuhammeT bunu yazdı:

Hocam istersen Eksik Okunan Yerleri Birerde Sizler OKuyun Sansürlenen Alanlar Şuan Mantıklı Bakılırsa Çok Önemli ALanlar.

Kimse Kimseyi Kandırmasın Çünkü Kimsenin Yalana İhtiyacı Yok..

http://www.etikhaber.com/content/view/89298/28  Buyurun OKuyun Hatta Herkes OKusun.

Etikhaber bu mu la :D

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

Tabii halk para içerisinde yüzüyo, bakin borcumuz da amerikan daha az demekki daha büyüğüz, yürü be türkiyem!

O degilde albay hocam, sizede bi sakal atiolarmi bu kadar urasionuz cidden merak ettim utaniosan pmden de yazabilirsin :)

The king is bleeding.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

Adam inciden kaçıp gelmiş dikkat beyler ağır liseli :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

o değil taksimdeki polislere mini cooper verilince içim acayip rahatladı. milli gelirden sonraki en büyük sıkıntımdı :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meco
    meco's avatar
    Erkek

egitim sart.. özellikle AQP tarafından sasırtılan beyinlere acil olarak yüksek düzeyde ekonomi okutulması gerekiyor...

bu palavralara inanmak icin insanın gercekten hic ama hic ekonomi bilmemesi gerekiyor :D

PORTABLE programları tercih edin... isletim sistemi sismez, nereye atarsan orada calısır ve en önemlisi serial-key derdinden kurtulursunuz...
Toplam Hit: 13802 Toplam Mesaj: 108