Suçlusun Başbakanım!
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
AbdullahAzad bunu yazdı:
enflasyon indide cebime daha fazla mı girdi :D
tey allam ya =)
sen koy tenıs raketini enflasyon sepetine sonra enflasyon düştü de :D
-----------------------------milli gelirin 2-3 kat artması olabilirmi ?
yada net dış borç 88 milyar dolardan 28 milyar dolara inmesi.
imf borçları 30 milyar dolardan 8 e düştü.
hastane sayısının 2 kata yakın bir artış göstermesi.
7 İLDE DOĞALGAZ VARKEN 72 İLE DOĞALGAZ DÖŞENMESİ.
türkçenin 8 ülkede alternatif dil olarak kullanılması.
rusya çin gibi ülkelerdede tl'nin geçerli olması...
izlemeden yorum yapma dedik iyiki ama kapasitede almıyo olabilir sen izlemesende olur
-----------------------------milli gelir arttıda ne oldu.
paranın tümü yandaşların,yalakalarının cebine girdi.
hastahenelerden hiç konuşma, insanlar hastahane sıralarında çürüyor. sizin diyanet(!) işleri başkanlığı 5 milyar dolarlık cami yaptırma planlarında ...
doğalgaz cihazlarının yazılımlarıyla oynayan siz değilmisiniz , yok yere milletin cebinden para çalıyorsunuz.
rusya,çin de tl zaten geçerlidir.borsa diye bir olay vardır.
kapasite hakkında hiç konuşma bence.araştır da gel. yancı,yandaş şeyler okuma.bağımsız verilere bak
-
pcdoktor eğer iyi hissedeceksen sana 4 işlem kullanarak enflasyonu %1'e indireyim sen de evde göbek at:))
insan kör kütük cahil olunca 2+2=5 desen de inanıyo.
seadog söylemek istediklerimi söylemiş bu konuda zaten
-
underzero haricinde kimseyle tartışmayı düşünmüyorum çünkü genelde diğer kişilerin beynine kan gitmeyebiliyor.
bi underzero var olayı mantıklı konuşan
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
underzero haricinde kimseyle tartışmayı düşünmüyorum çünkü genelde diğer kişilerin beynine kan gitmeyebiliyor.
-----------------------------seninle bu konularda düzeyli bir şekilde tartışmak istiyorum.modlardan da rica ediyorum.
not: insanların beynine kan gitmiyor çünkü tayyip bey g*tümüzden kan alıyor.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------ah canım benim:) bence sen underzero ile de tartışma facebook'ta video izle
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------underzero haricinde kimseyle tartışmayı düşünmüyorum çünkü genelde diğer kişilerin beynine kan gitmeyebiliyor.
-----------------------------okulun acılsında sen okuluna git. karşı görüşlere kan gitmiyo kapasite meselesi diyebilcegin yer değil burası
edit:
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------msn de konuşun hoca ozaman buraya niye konu açtın :)
-
gidin propagandalarınızı başka yerde yapın kardeşim böyle siyasi propaganda şeyleri olmaz kimse yapmıyor çünkü..
-
mrphs bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------underzero haricinde kimseyle tartışmayı düşünmüyorum çünkü genelde diğer kişilerin beynine kan gitmeyebiliyor.
-----------------------------okulun acılsında sen okuluna git. karşı görüşlere kan gitmiyo kapasite meselesi diyebilcegin yer değil burası
-----------------------------hocam, çocuk ''16 yaşımdayım her şeyin farkındayım'' diyor
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------sende beyin var mı ?