Suçlusun Başbakanım!
-
meco bunu yazdı:
-----------------------------
egitim sart.. özellikle AQP tarafından sasırtılan beyinlere acil olarak yüksek düzeyde ekonomi okutulması gerekiyor...
bu palavralara inanmak icin insanın gercekten hic ama hic ekonomi bilmemesi gerekiyor :D
-----------------------------adamlar aptallaştırabilmek için ders saatlerini azaltıyolar ya geçen konu açılmıştı...
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------AbdullahAzad bunu yazdı:
enflasyon indide cebime daha fazla mı girdi :D
tey allam ya =)
sen koy tenıs raketini enflasyon sepetine sonra enflasyon düştü de :D
-----------------------------milli gelirin 2-3 kat artması olabilirmi ?
yada net dış borç 88 milyar dolardan 28 milyar dolara inmesi.
imf borçları 30 milyar dolardan 8 e düştü.
hastane sayısının 2 kata yakın bir artış göstermesi.
7 İLDE DOĞALGAZ VARKEN 72 İLE DOĞALGAZ DÖŞENMESİ.
türkçenin 8 ülkede alternatif dil olarak kullanılması.
rusya çin gibi ülkelerdede tl'nin geçerli olması...
izlemeden yorum yapma dedik iyiki ama kapasitede almıyo olabilir sen izlemesende olur
saka mi yapiyorsun anlamadim:)Simdi bu borclar kapanmis olabilir.ama nasil azaldigina baktin mi?ve bir cok sayinin yalan oldugunu biliyor musun?enflasyon dusmus diyor nasil dustugu konusunda bir fikrin var mi?eminim ki yoktur.simdi sana anltsamda tinlamazsin.akp liler ztn tinlamiolar.hakkatten dinleyecem haci diyorsan pm atarsin bu yaziyida kopyalarsin bnde sana tek tek mantik cercevesinde anlatirim.ama at gozluguyle bakmayan biriysen pm at... -
Videoyu hazırlayan arkadaşar, Türkiye Cumhuriyeti'ndeki tüm kurumların olumlu yöndeki gelişmelerini AKP hükümetine değil direkt olarak Recep Tayyip'e bağlamış.
Yani tek bir adam kahramanlığı yapmış , tek bir kişi Türkiye'yi 8 yılda bu göremediğimiz oranlarda harikalaştırmış :)
Bu arkadaş sanırım birebir gelişmeleri yaşayan birisi, merak ediyorum acaba dediklerinin kaç tanesine kendini inandırabilmiş!
Dış borçlar azalıyor derken, 2003-2004 raporlarında ABD'den aldığı kredilerden sonrasını hiç hesaba katmamış, iç borçta tavan yaptığını unutmuş nedense.
Piyade tüfeğinide haliyle Tayyip geliştirdi, ne MKE ne ASELSAN bu arkadaş için varolan kurumlar bile değil :)
3.500.000 kiracı varken , 2 milyon düzeyine inmiş - TOKİ propagandası var haliyle. Peki, TOKİ'de köfte ekmek gibi verilen evlerde yaşayacakların insan olduğunu unutmuş mu ?
Daha birçok husus... Herşeyi tek bir adama, tek bir kişinin kahramanlığına bağlayan bu videonun sahibi arkadaş, çokda güzel demogajik video ismi bulmuş :)
Ülkeye her iyilik yapan suçludur acıtasyonuyla zaten baştan bi sömürü içine girmiş. Verilen istatistikler TİK'in verileri büyük ihtimalle, zira şuan kişi başına 10.000 $ milli gelir elde eden işsiz arkadaşlarımızın varlığını anca böyle bir kurum yok sayar :)
Bırakalım bu işleri, şartları iyileşen - zengin ve yandaş kesim. He benim şartlarım iyidir diyende, uykusu baya ağır olan kardeşlerimiz şüphesiz :)
Çiftçiye sıfır faizli kredi olayınada çok güldüm , hayvancılığı bitiren kimdi demicem çok abes kaçar, verdiği krediyi mazot + ilaçlarla fazlasıyla alan zaten sıfır kredi verenler değil mi diye artık bi rençber ailesinden kardeşimiz söyler burada :)
Asparagas, sömürü, acıtasyon ve taraflı istatistikler ile bir Recep Tayyip Erdoğan Yapımı ® 2010 © ©©©©© -
hemen hemen hepsine bu işlerde uzman birkişinin verebilecek cevabı var. öyle saati iş yerine gitmek zorunda olduğum için bir kaçına ben cevap vereyim.
milli geliri 10 bin dolara çıkarttı diyorlar. ama bu 10 bin dolara 1 gecede çıktı. hesaplama sisteminde değişiklik yapıldı sabah bi kalktık 10 bin dolar kişi başına düşen milli gelir :)
çiftçiye kredi verdi hayvancılığı bilmem ne yaptı diyor videodaki arkadaş. o zaman neden dışarıdan et ital ediyoruz? hayvancılıkla uğraşan çok zengin oldu artık bu işi yapmıyor değil mi :)
davosta çıkış yaptı. kapının önünde ben neydi adı tartışmayı yöneten lavuğa rest çektim dedi. millet gaza geldi keşke birde yüzüe tükürseydin dedi :)
kimse korkup üzerine gidemedi dedi. altına hirant dink suikastini yazdı. ama hirant dink akp döneminde öldürüldü. mhp ne yapsın.
aselsana 4 tane mühendis yerleştirdi sonra o muhendisler intahar etti dedi. mühendisleri yerleştiren tayyip erdoğansa neden intahar ettiklerinde olayı bizzat kendisi araştırmadı?
amerikanın irana girmesi ülkeyi karıştırır dedi. bilmme kaç tane Türk yaşıyormuş dedi irana girmesine karşı çıktı dedi. ama ırağa girmek için başbakan kendini paraladı. ıraktaki Türk vatandaşlarını düşünen olmadı.
ve yine israile karşı şöyle savunucu böyle savunucu dedi. müslümanların hakkını savundu dedi. ama ıraktakiler düşünen olmadı oradakiler gavurmuydu?
dedi ler yada diyorlar kısmı videodan alıntıdır. 2 de işde olmam gerektiği için sadece bunlara cevap veriyorum geç bile kaldım.
-
XpertVision bunu yazdı:
görüldüğü gibi cahil insanları kandırmanın ne kadar kolay olduğunu anlıyoruz :)
-----------------------------Evet çok iyi anlıyorum anlamadığım cahil olmayanları nasıl kandırıyorlar.yoksa asıl kendilerimi cahil bunu anlayamadım.
-
referandumdan evet çıksın ben sizin halinizi görecem şimdi hükümete alkış tutun hele bu günleri çok arayacaksınız çook ... sonra zaman geçecek bugün alkış tuttuğunuz hükümetinardından söveceksiniz .. yazık çok yazık....
-
@66albay hocam genel değerler ile konuştuğumuz müddetçe zaten öyle birşey demem merak etme...
gelelim vermiş olduğun tabloya değerler iyi güzel hoş peki bunların ne kadarı devlete ne kadarı özel sektöre ait? bir de amerika ingiltere gibi devlerin işçilikten kazanmak için çine yatırım yaptıklarını da hesaba katarak tekrar yorumla... örnekleyerek bir x firması borç alıp bunla çine fabrika kurduğu için hem ihracat/gsyh oranı hemde toplam dış borç/gsyh oranları çok fazla çıkmakta... türkiyedeki kaç firmanın çinde vs. fabrikası var?
bu arada tayvan, lüksemburg, hollanda, isviçre, singapur ve irlandanın kamusal borcu bulunmazken portekiz 0.18 belçika 0.28 estonya 0.31 hong kong 0.8 brezilya 0.84 yunanistan 0.9 seviyelerindeydi (2008 verileri % olarak)
hocam rakamlarla konuştuğumuz için ister istemez uğraştırıyor :D