Suçmu İşledim Cidden Beni Savcılığa Verirler Mi ?
-
Arkadaşlar yeni keşfettiğim bi web açık tarayıcı programı (Acunetix) denemek için bi çok güvenli olacağını düşündüğüm siteyi taratırdım.
Bu tarttığım sitelerden arasında türkiye deki 3 büyük siyasi partinin resmi siteleride var.
Bu partilerin sitelerinden birinde XSS açığı bulundu dedi ve bu programın bulunan XSS açığını çalıştırarak size sonucu gösterme özelliğide var.
Bende bu açığın çalışıp çalışmadığını denemek için test ettim ama bu test sayfasında
"Bu siteye zarar vermeye çalıştığınız tespit edildi ve dijital imzanız kaydedildi. Savcılık kararı yakın zamanda size ulaşacaktır."
diye bi yazı göründü.
Şimdi bu cidden doğrumudur yani cidden beni savcılağa verirlermi.
Eğer verirlerse cezam ne olur.
Ama rica ediyorum kişisel yorumlarınızı değil eğer biliyorsanız yasalara göre verin.
Şimdiden teşekkür edrim cevap veren herkese.
-
bişey olmaz caydırıcı özelliği var o yazının . bende karşılaştım salla.
-
paypal'da beni biryere devretti daha kagit gelcek 6 ay oldu
-
Savcılık kararı yakın zamanda size ulaşacaktır.
:D
-
alacakaranlik bunu yazdı:
-----------------------------
bişey olmaz caydırıcı özelliği var o yazının . bende karşılaştım salla.
-----------------------------Hacı ama sonuçta bir siyasi partinin RESMİ sitesi boru değil be :)
@Noneyim
Deme be hacı zıçıyom zaten :|
-
bişey olmaz hacı. savcılık kararı sana gelene kadar dava zamanaşımından düşer :)
-
bişey yap(a)mamışsın ki
yapsaydın suç olurdu
hem programı bilmiyodum böyle böyle bişey sandım denedim bu çıktı dersin =P
ama oraya gelmez iş
akpnin sitesine yaptıysan o başka =)
-
Umarım bişey çıkmaz arkadaşlar...
Bu arada bilişim suçaları yasalarının benimle ilgili kısmını nerden bulabilirim bilen varmı ?
-
hacıı siteye zarar verdin mi? hayır sitenin işleyişini bozdun mu? hayır neye dayanarak savcılığa vericekler?
-
akpnin sitesi ise ki büyük ihtimalle akp nin sitesi yakında ulaşır savcılık kağıdı bilmem kaçıncı dalgada ergenekon davasıyla birleştirlir davan:S
örgütün sanal korsanı olarak yargılanırsın :S
umarım bişey olmaz
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
bişey yap(a)mamışsın ki
yapsaydın suç olurdu
hem programı bilmiyodum böyle böyle bişey sandım denedim bu çıktı dersin =P
ama oraya gelmez iş
akpnin sitesine yaptıysan o başka =)
-----------------------------Hakkaten orasını hiç düşünmedim site akp nin olsa beni siteyi zor kullanarak devirmeye teşşebüs suçundan sanal Balyozz cu diye alırlardı valla :|