folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Suçmu İşledim Cidden Beni Savcılığa Verirler Mi ?

Suçmu İşledim Cidden Beni Savcılığa Verirler Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Aklıma gelmişken bende bişi sorayım. Diyelim ki makinemde deep freeze var ve hdd mi incelemeye aldılar. Ne bulabilirler?

Syntax error..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

watervay bunu yazdı:
    -----------------------------

Aklıma gelmişken bende bişi sorayım. Diyelim ki makinemde deep freeze var ve hdd mi incelemeye aldılar. Ne bulabilirler?

-----------------------------

bak hardiskten bir veriyi tamamen silebilmek için 35 defa yavaş şekilde formatlarsan o veri kaybolabilir. veya maxtor'un bir programı var maxblast diye onunla hdd'i fabrika ayarlarına getirebilirsin ama 20-25 saate halledebiliyor.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hard disk'te kimsenin gormesini istemediginiz seyler varsa is yaptiktan sonra, parcalayin atin niye ugrasiyorsunuz 

la liberte ne meurt jamais.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

pc'nizde ccleaner programı varsa ayarlar>seçenekler>güvenli silme> bölümünden güvenli dosya silme (daha yavaş) yazanı işaretleyin daha sonra Guatman (35 tarama) yazanı seçin böylelikle geridönüşüme dosyayı atıp ccleaner çektikten sonra o veriyi 35 defa üst üste siler yani o veriye hiç bir veri kurtarma programı ulaşamaz olayın mantıgı wipe'den geçiyor misal guatman 'ı seçince 35 defa o dosyanın üzerine veri yazma işlemi uyguluyor böylelikle o veriyi komple hardiskten kaldırıyor.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

tayyipbin sitesine ellemeyin ergenekondan fişlerler sizi diyim :D

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

savcı gelirse bilki balyoz , ergenekon vs den gelir yoksa Türkiye hukukunda bu hız? ....

Hayırlısı...
Toplam Hit: 20320 Toplam Mesaj: 47