T H T Was Here // Yeminimizi Bozduk // Zigzavor.Com Hacked By Tahribat.Com
-
walla helal sana www.Zigzavor.com
-
laa bu adam ne saçmalamış gelince okuyayım bi zigzavor.com a bakın
-
ne sacmalamıs la bu ezik hala bu ülkede yasıor amk baska kıtaya tasınmamıs :S
-
bu tip insanlar böyle yola gelmez toplanıp gidicen anasını bacısını gözünün önünde .......... sonra yağsız bir kazıkla onuda halletikten sonra yakacaksın kesin çözümü budur. bak bakalım bir daha konuşabiliyormu.göt oğlanı!
ulan madem sitene bir şey yapmadılar kursana forumunu görelim ne var ne yok amını siktim elinde ne kadar bilgi varsa silinmiş gelmiş hala yavşaklık yapıyor.
-
katli helal bu adamın a.q :D
-
hocalar bunun en altta verdği script ne? :S
-
MitNick hocam gerekli açıklamayı yapıcak birazdan,ondan başka tam bir ezik ya :) yok yüzlerce server ezmiş,gören de bi bk yapmış sanıcak :) mass deface yapmış zamanında onu sıkıyo,yok acc hacklemiş,yok eski bi yöntemle pcsine girilmiş amkdumu gerizekalısı :) bi de frontpage site demez mi.gerizekalı html le frontpagei karıştırıyor.lan gerizekalı frontpagete asp yazılmaz mı göt oğlanı : D.neyse başka bişey demiyorum : )
-
nah suraya yazmıstım bu adam uslanmaz die:D baq ikinci isko vakası daha cıktı :D isko = zigzavor :D
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------
hocalar bunun en altta verdği script ne? :S
-----------------------------
benim 2005 yılında açmış olduğum tahribat.biz'in scriptidir. tahribat.com ile hiçbir alakası yoktur. forum webwiz forumun o zamanki 7. versiyonu kullanılmıştır. A.kğumun salağı ya birde tahribatın portalı diye dağıtıyor onu, benim mailimde kayıtlı kalmıştı o portal mailimden almış, ne işine yarıyacak çok merak ediyorum webwiz 7 nin forumu bulunuyo üzerinde, gitsin webwizin sitesinde 8inci versiyonunu dağtıyorlar beşe onu indirsin daha güvenli :)arkadaşarar sakın ola o portalı kullanmaya kalkmayın hertarafı güvenlik açıkları ile dolu, benim 2005 yılına göre yapılmış şimdi kullanırsanız o portalı 1 saat sonra indexi yersiniz :)
-
hocam yalnız çok güzel yazılmış script