folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder T H T Was Here // Yeminimizi Bozduk // Zigzavor.Com Hacked By Tahribat.Com

T H T Was Here // Yeminimizi Bozduk // Zigzavor.Com Hacked By Tahribat.Com

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cekirge
    cekirge's avatar
    Erkek
    walla helal sana www.Zigzavor.com

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    laa bu adam ne saçmalamış gelince okuyayım bi zigzavor.com a bakın

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    ne sacmalamıs la bu ezik hala bu ülkede yasıor amk baska kıtaya tasınmamıs :S

Amphetamine Logic.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

bu tip insanlar böyle yola gelmez toplanıp gidicen anasını bacısını gözünün önünde .......... sonra yağsız bir kazıkla onuda halletikten sonra yakacaksın kesin çözümü budur. bak bakalım bir daha konuşabiliyormu.göt oğlanı!

ulan madem sitene bir şey yapmadılar kursana forumunu görelim ne var ne yok amını siktim elinde ne kadar bilgi varsa silinmiş gelmiş hala yavşaklık yapıyor.

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    katli helal bu adamın a.q :D

Yetim düşler bekçisi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    hocalar bunun en altta verdği script ne? :S

. . .. . ... .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    MitNick hocam gerekli açıklamayı yapıcak birazdan,ondan başka tam bir ezik ya :) yok yüzlerce server ezmiş,gören de bi bk yapmış sanıcak :) mass deface yapmış zamanında onu sıkıyo,yok acc hacklemiş,yok eski bi yöntemle pcsine girilmiş amkdumu gerizekalısı :) bi de frontpage site demez mi.gerizekalı html le frontpagei karıştırıyor.lan gerizekalı frontpagete asp yazılmaz mı göt oğlanı : D.neyse başka bişey demiyorum : )
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    nah suraya yazmıstım bu adam uslanmaz die:D baq ikinci isko vakası daha cıktı :D isko = zigzavor :D

Yetim düşler bekçisi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek

Buremba bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocalar bunun en altta verdği script ne? :S
    -----------------------------
    benim 2005 yılında açmış olduğum tahribat.biz'in scriptidir. tahribat.com ile hiçbir alakası yoktur. forum webwiz forumun o zamanki 7. versiyonu kullanılmıştır. A.kğumun salağı ya birde tahribatın portalı diye dağıtıyor onu, benim mailimde kayıtlı kalmıştı o portal mailimden almış, ne işine yarıyacak çok merak ediyorum webwiz 7 nin forumu bulunuyo üzerinde, gitsin webwizin sitesinde 8inci versiyonunu dağtıyorlar beşe onu indirsin daha güvenli :)

arkadaşarar sakın ola o portalı kullanmaya kalkmayın hertarafı güvenlik açıkları ile dolu, benim 2005 yılına göre yapılmış şimdi kullanırsanız o portalı 1 saat sonra indexi yersiniz :)

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    hocam yalnız çok güzel yazılmış script

. . .. . ... .
Toplam Hit: 23415 Toplam Mesaj: 108