T H T Was Here // Yeminimizi Bozduk // Zigzavor.Com Hacked By Tahribat.Com
-
abü bunun bu lamerin sitesinin scriptini de yayinlayabilrmisin guzeldi amk o site :D
-
vay amk. :))) ben yeni bir müridim. bu tahribat harbiden siktimi feci sikiyomuş. ibreti aleme örnek zişik olmuş. herifin tüm bilgileri piç olmuş muhahah :)))
-
my your are love :d amk dorumu oldu asdasdasdasd
siksavora geçmiş olsun Gul.JPG
edit: bişey sorcam bu cookie logger xss deilmi yane çalışıyomu hala bu dümen :| eğer öyleyse bizde yapalım şeklimizi ?
-
yakup | said:
ama renenin telefonunu yayıyosun diye kızıcaklar şimdi sana
Bu Maile Zigzavor tarafınfan el konuldu ! said:
:)
yakup | said:
ee kötülük yapmıyıcaklar mı yani sana?
Bu Maile Zigzavor tarafınfan el konuldu ! said:güçleri yeterse
yakup | said:
uu uu
yaymasaydınız keşke adamın bilgilerini...
-
halaaa doruo amında index =O) zevke geldi heralde
-
Köpekler sanmasın ki, Kurtlar geri plana çekildiklerinde, Meydan Kendilerine Kalacak...Biz Kurtluğumuzu bilip yuvamızda durdukça; Siz itliğinizi bilip susacaksınızHoja biza yakışanı yapmışınız elinize sağlık la benden küçük olmasanız ellerinizden öpecem
-
Geçen yaz bu elemanın bilgisayarına girmiştim ona bütün şifrelerini söylemiştim, hemen şifreleri değiştirmişti. Sora da "adi bi daha gir" "hadi bi daha gir" filan diyordu. sonra da uğraşmamıştım.. Eziğin önde gidenidir, daha önce reneye beni hacklediğini filan söylemişti ama ortada öyle bir durum yoktu. herif sanırım şizofren filan :) Fena kapak olmuş :)
-
index hala duruo . yavşak kalp kirizinden gitti galiba xD
-
Hehe gecen deca yi hacklicem diyordu ,gerci uzun suredir decayi hacklicek :) ,msn e geldi dun bana goz dikmisti bide :D gercekten sizofren olabilir :))
-
vay be çocuk boyle konur zuhahaha :D lan mitat gel benide hackle mailim xmv@hotmail.com lütfen bak rica ediyorum
Toplam Hit: 24354 Toplam Mesaj: 108