T H T Was Here // Yeminimizi Bozduk // Zigzavor.Com Hacked By Tahribat.Com
-
index cuk die oturmus piçe :D
aradım yanlıs numara dio :D
banada bi ara bulastı baya
neyse allah affetsin bu piçi :)
-
abi resmen sikip savurmuşsunuz:)
-
way beh hll ossun
-
ne oldum demiyeceksin ne olacagim diyeceksin :)
yorumsuz :) http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=34215
-
mitnick msn inden n geldi civata naber lan falan filan yazdı maili verecem ona dedi reneye slm söle vs zırvaladı o kadar erkeksen sen söle dedim cıktı :)
İyi olmus yawsaga şizofren bi yawsak cuk diyede sağlam oturmuş. -
Abi eskidende böle konu falan açılıodu :| pff yine dönüorz galiba :D
-
bazen gerçekten bokunu çıkardıgınız oluyor. buda o bokunu çıkardıgınız işlerden :D hehah kıçının üzerine oturamaz heralde bu yağsız kazıktan sonra :)
-
Lan sikseydiniz daha iyiydi.Bu amcına godumun dünkü boku ; cehennem. zamanında az dolanmadı iskonun örencisiyim vırt zırt diye..hani la nerde iskon?ibne yarra yedin bu lokma tatlın.
Bu arada mailupload.rar bildiğin cevher lan sağolun beyler eliize saaalık.
İpnetor bide karının tekine yazıyo _42@hotmail.com daha fazla desifre etmim. bide sen kalk o bu yalloşa index hazırla .siksavur.com/gzm.html açmadımı?açıldımı? açmadımı? açıldımı? replikte anırdım resmen :D
THT good job! Next!
-
MitNickKevin bunu yazdı:
-----------------------------Tarikatımız Sağolsun
Elimizi ayağımızı çektik diye bu işlerden çoluk çocuğum maskarası oluyorduk az kalsın a.k, ama sağolsun tarikatımız arkamızdaymış bizi hiçbir zaman yanlız bırakmadığı gibi bugünde yanlız bırakmadı, intikamımızı aldı...
Ulan sen daha yeni yeni hack öğreneeyim derken biz nezaretlerde işkence görüyorduk, sen yeni yeni hack nedir diye öğrenmeye başlarken biz cezaevinde cezamızı çekiyorduk, şimdi çıktıktan sonra elimizi ayağımızı çektik diye senin gibi çoluk çocuğun maskarasımı olacaz ha...
Bu alemde o kadar düşman gördüm böylesini görmedim, kız msni alıp mail hacklemeye çalışan, kendisini kızlarla gününü gün eden gibi göstereni görmedim...
Ne kadarda elimizi ayağımızı çeksekte tahribacılık kanımıza işlemiş, tahribata yüreğimizden bağlıyız...
Ha bu arada benim cezaevinden çıkmamın birinci yıldönümü, geçen yıl bugün tahliye olmuştum, özgürlüğüme kavuşmamın birinci yıldönümde güzel bir armağan oldu...
-----------------------------Gecenin bi saatinde Daralmıştım gerçekten zaten şu akp olayları çart curt . 5 gündür zigzavor ile uğraşıyordum ki .
amaçıma ulaşamamak beni delirtiyordu . Belki tbt dekilerde iyi bilir değer verdiğim insanlardan birisidir MitnickKevin aynı davaların benzerleri yüzünden hakim karşısına çıkmışızdır . iyi anladığım bir insandır . iyi bir dosttur. her neyse . bi gün yine nickinde Yazıyordu Maili sahibine geri vericem diye .. ne oldu olm nie vermiorsun maili sahibine derken .. biraz Sosyal müh. ortaya koymaya karar verdim . bi şekilde ftp şifrelerine ulaştım . amaçımız kevin nin msn sini geri almaktı yalnız . a.q lameri cafeden giriyordu . son care index di reneyi aradım hemen rene ile görüştük rene adamın alıp ve gönderdiği bütün mailleri çıkardı. adamın bi donunun ne renk olmadığını . bilmiorduk :) normalde gecenin 5 inde atıcaktık index i yalnız rene tel de . ip lerimizin gözüktüğünden bahsedince . bu indexi biraz erkene aldık . sonuçta bir lameri daha tbt olarak tastiklemekten gurur duyuyoruz . Bu işte Rene nin çok emeği vardır ona çok teşekkür ediorum . Böyle bir işte Öncülüğümden dolayıda Savaş Madalyası aldım burdan onun içinde teşekkür ediorum . Tht ye girmem le beraber nice yıllara diliyorum .. Ve Şu varki. biz tahribat olarak ne kadar geri çekilsekte birşeylerde kendimizi gizlesekte . Şunu hiç bir hack sitesi ve hiçbir kişi unutmasın ki . . her hack sitesinin her hackle uğraşan kişinin ilk yuvası Resmi olarak 2000 yılından itibaren Tahribattan geçmiştir. Kimse Ne aslını inkar etsin nede. yuvasına Nankörlük Yapsın .. Herkes Haddini bilsin ! ..
Tbt'ye Selam Olsun..!
-
selam olsun bu topluluğa gerçekten gönül veren herkese..