folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder T H T Was Here // Yeminimizi Bozduk // Zigzavor.Com Hacked By Tahribat.Com

T H T Was Here // Yeminimizi Bozduk // Zigzavor.Com Hacked By Tahribat.Com

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

way beee. l amk herif kalpten gitti gfaliba. incedx hala duruor. ne iş. yoksa köklediniz mi ?

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    melankoli diye bir sitede kızlara benide msn'e eklesenize felan yazmış kızlarda ay salak sende kimsin felan kopum ya :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek

Tarikatımız Sağolsun

Elimizi ayağımızı çektik diye bu işlerden çoluk çocuğum maskarası oluyorduk az kalsın a.k, ama sağolsun tarikatımız arkamızdaymış bizi hiçbir zaman yanlız bırakmadığı gibi bugünde yanlız bırakmadı, intikamımızı aldı...

Ulan sen daha yeni yeni hack öğreneeyim derken biz nezaretlerde işkence görüyorduk, sen yeni yeni hack nedir diye öğrenmeye başlarken biz cezaevinde cezamızı çekiyorduk, şimdi çıktıktan sonra elimizi ayağımızı çektik diye senin gibi çoluk çocuğun maskarasımı olacaz ha...

Bu alemde o kadar düşman gördüm böylesini görmedim, kız msni alıp mail hacklemeye çalışan, kendisini kızlarla gününü gün eden gibi göstereni görmedim...

Ne kadarda elimizi ayağımızı çeksekte tahribacılık kanımıza işlemiş, tahribata yüreğimizden bağlıyız...

Ha bu arada benim cezaevinden çıkmamın birinci yıldönümü, geçen yıl bugün tahliye olmuştum, özgürlüğüme kavuşmamın birinci yıldönümde güzel bir armağan oldu...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THTSoldier
    THTSoldier's avatar
    Erkek
    Ha mailleri okuyun manyak :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Kevin sanki cezami cektin :P icerde tatil yapip ciktin :D:D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------
    Osiris bunu yazdı:

yakup | said:

ama renenin telefonunu yayıyosun diye kızıcaklar şimdi sana

Bu Maile Zigzavor tarafınfan el konuldu ! said:

:)

yakup | said:

ee kötülük yapmıyıcaklar mı yani sana?

Bu Maile Zigzavor tarafınfan el konuldu ! said:

güçleri yeterse

yakup | said:

uu uu

yaymasaydınız keşke adamın bilgilerini...

Hayatımda net aleminde çok kişiyi hackledim siktim saldırdım kişisel bilgilerini ele geçirdim...

Sanal alemi gerçek hayata karıştırmak şerefsizliktir, adiliktir...

Hiç kimse nette 2-3 satır yazı yazdı yada bana küfür etti die bilgisini fln yayınlamam...

1. ilk yayınladığımız kişi İsko den siyami özkan şerefsizidir, anasının kızlık soyadına kadar büyük bilgilerini yayınladık cook kişi cook şey yaptı o bilgiler ile :) Ama isko kendini bilmez, ezik şerefsizin önde gidenizdi, biz herkeze hak ettiği şekilde cevap veririz...

2. İkincisi ise zigzavor denen mithat dır... Bunu defalarca uyardım, olm adam ol, koca alemde bi tane sevenin yok die ama dinlemedi... Herşeyi geçtim, ben hacklemezdim bunu, ama telefon numaramı sağa sola yazmak rezilliğin itliğin başıdır...

Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir, Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir...

Tariqat-ul Tahribat.Com...

Doğru.

Decamerondaymış sıra öle diyodu. Aman diyim size kapıyı bacayı kilitleyin, kızlarla konuşmayın msnde =)

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

eline vermek deyimi nerden cikmistir ; zigzavor a yapilan olayi kiniyorum, 1 gun giremedik sunnet dugunu ile ugrasirken, rene adamin tass.gini kokunden kesip eline vermis.
    insan haber verir gelip kivrelik yapardik.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ravage
    Ravage's avatar
    Erkek

Adamın mitnickkevin in mailden attığı maili saklayacam hatıra olsun...

reneeeee indexi sen bari değistir lam çocuk kafayı afiyetle yiyecek...

Buralar bizden sorulur... Ravage@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Hay senin allahına kurban olay sen isen tamamdır...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    ya çocuğa yardım edin index i kaldıramıyor herhalde :D

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
Toplam Hit: 24371 Toplam Mesaj: 108