folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Taçsız Kral Tsubasa"Nın 52 Filmi Birden

Taçsız Kral Tsubasa"Nın 52 Filmi Birden

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jenk
    Jenk's avatar
    Erkek

arkadaşlar başlıktanda belli olduğu gibi taçsız kralın 52filmi birden bu siteden download edilebilir.özledim valla bee

http://www.tsubasaa.oi.com.br/epis2k2.htm

kolay gelsin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    bu lawuk yüzünden dizlerimi yırtıodum kafamı gözümü yarıodum kartal vuruşu yapacam eşşek götü kovalıcam die yapmadıım ibişlik kalmamışdı eyyt be çocukluk yıllarm vay bee
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jenk
    Jenk's avatar
    Erkek

dediğin gibi şeyleri bende deniyodum.kartal vuruşu felan fileleri delmeye çalışmalar ayağımı arkadan kafama kadar kaldırmalar ne yırtınıyoduk harbiden hea

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

aynı derten yanıyoruz..yurtta 2 katlı ranzadan atlyacam arkadaşlar topu elleriyle havya atacaklar bende havada hüiga(ismini tam hatırlayamadım tusubasanın rakibi vardıya esmer bitane) nese işte bende hüiganın şahin vuruşunu yapacam...hatırladıkça gülüom a.q...neyse topu attılar dai ler ben şahin gibi bir uçmuşum top bi yana ben bi yana..kafam kalorifet peteğine bi çarptı 2gün feleğim şaştı a.q...ama içim yanarda o topa vuramadığıma yanar :)...bide saha bitmezdi a.q pazartesi günü cezalanının önünden başlarlardaı topu sürmeye cuma günü karşı kalede olurlardı :))...sabah uykusuz kalırdık izlemek için...çocuk olmak var a.q...

dai yarın eve gidince indirecem de türkçe değildir bu :(...neyse görüntü izleriz bizde...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakaleyn
    sakaleyn's avatar
    Erkek

Yaw bunlar nece konuşuyo...

-
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    cocukluk gunlerimizin efsane cizgi filmi

yetisebilmek icin dersaneden eve kosa kosa giderdim
    kanal D rtuk tarafindan kapatilmisti, rtuk'un numarasini bulup butun gun kufur etmistik :)

aslinda bir suru sacmalik vardi. 2 saatte kaleye giren toplar, ko$ ko$ bitmeyen saha, sanki engebeli arazide oynarmi$ gibi kalenin tepenin arkasindan cikmasi, bilimum hayvan isminde vuruslar :)

bi de kaleciler vardi wacabayashi ile maka$imazu. ben maka$imazu gibi giyinirdim maclarda :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bende hüiga gibi kas yapmak istedim ama olmadı işte

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jenk
    Jenk's avatar
    Erkek
    way be ne doluymuşuz bu konuda meğer.eiiki açmışım konuyu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    Baba ben ikizleri seviyodum yanlız burdakiler türkçe deil dimi(filmler)

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    yaw konu yanlış yere açılmış da ne farkeder boşverelim nereye açıldığını ben de tsubasa'nın ateri kasedi vardı deli gibi oynar deli gibi çizgi filmelerini izlerdim bi de ateriye şifre yazadım. ah ben yokmuyum yenemediğim takım oluncayaz şifreyi geç a.q 

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    GLaDio bunu yazdı:

cocukluk gunlerimizin efsane cizgi filmi
    yetisebilmek icin dersaneden eve kosa kosa giderdim
    kanal D rtuk tarafindan kapatilmisti, rtuk'un numarasini bulup butun gun kufur etmistik :)

aslinda bir suru sacmalik vardi. 2 saatte kaleye giren toplar, ko$ ko$ bitmeyen saha, sanki engebeli arazide oynarmi$ gibi kalenin tepenin arkasindan cikmasi, bilimum hayvan isminde vuruslar :)
    bi de kaleciler vardi wacabayashi ile maka$imazu. ben maka$imazu gibi giyinirdim maclarda :)

GLaDio abi düşüncelerimi aynen yazmışsın hiç bir şey değil sanki böyle dağ da oynuyorsunda bi ucunda bi kale diğer ucunda bir kale nasılbir koşma ise arka fon kayarak gider:) ilginçti güzeldi yaw be

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 7429 Toplam Mesaj: 38