folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Taçsız Kral Tsubasa"Nın 52 Filmi Birden

Taçsız Kral Tsubasa"Nın 52 Filmi Birden

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Noyan bunu yazdı:

Aslında Topic Yanlış Açılmış Ama Napalım 40 Yılda Bir Geldi. Siz Tsubasa Dersinizde Biz Yazmazmıyız. Küçükken Acaip İzlerdim Okul Saati İle Çakışırdı Kaçırdığım Bölümlere Yanardım.

Beyler Aranızda TSUBASAYI Ateride Oynayan Varsa Bu Linkden Dosyayı Çeksin Emulator ve İki Oyunun Romuda İçinde Artı o Aterideki Tankda Var. Bak Akşam Akşam Uykudan Feragat Ettim Dosyayı Upload Ettim. Siz Oynayasınız Diye Belki Aralarında Save Dosyasıda Vardır Bayaa Takım Geçtim ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞşşşşşşiişt Nediyom Lan Hade Bakim.

http://rapidshare.de/files/9004499/fceu-0.98.12.win.zip.html

Bu Arada BENJAMİN Denen çizgifilmi BİLEN YADA GÖREN VARMI ARKADAŞLAR 1993 yılında yayınlanmıştı hatırladınızmı ?. eric-mario ikilisi vede sezar felan vardı Yardımcı Olursunuz Demi.

abiler karşınızda sayısız kez bitiren adam duruyor :D lan ne oyundu ya 6+6+6 18. takımı geçince karmaya gidiyorsun abi manyak bişeydi ya hiç oynamamışsam 1000 kere oynamışımdır o takımı geçebilmek için ödevleri falan siklemezdim :D karamada ne takımlar vardı a.k hey gidi gençlik hey :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shadows
    shadows's avatar
    Erkek
    ne gunlerdei o gunler be cocukluğum aklıma geldi sağolasın
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    la bunları media player denilen melet açmıyor :d nasıl açacaz m.q

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    onlari realplayer acar. (.rm = RealMedia)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek
    vallaha izlerdim ama doğru dürüst hatırlıyorum desem yalan olur, ancak bi kaleci vardı sağına gelen şutta sola koşar, soldaki direğe zıplar soora o direkten de şuta zıplardı vay a.k. diyorum şimdi düşündükçe

Metallica Rules
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek
    kim le bu tsuba
    biz heman lerle voltranlarla redkit lerle büyüdük :)

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bsw
    Bsw's avatar
    Erkek

yok abi yok hiç bi çizgi filmde "şut ve gol" adlı çizgi film kadar haz almamıştım.. neydi o elemanın adı küba mı neyse işte bi bölümünde adam sinirlendi karşı takımın kalecisinede.. topu kendi ceza sahasından aldı o kadar kişiyi geçti sonrada şut çekti o hiç gol yemeyen kaleci içerimi girdiydi bişey oldu sonra bizim eleman dizleri üstüne çöktü oracıkta bayıldımı..?, canmı verdi..? gelecek bölümde göstericez filan diyolardı.. hakkattende adam diğer kaleye gidene kadar insan ömrünün yarısı gidiyo adam jübile yapıcak neredeyse.. bide o top nasıl oluyoda oval, elips şeklini alıyo enteresan değil mi..? sol ayağıyla topa vurmak daha iyiymiş sol ayakta sağdan daha çok kas varmış bunları hep bu çizgili filmlerden öğrendik.. (ustası topu sola, duvara doğru koyuyo eleman sağ ayağıyla vuramıyo ya eheh..) herneyse güzel günlerdi yırttığımız henüz 2 günlük kumaş pantolonlara,(hayvan işte sanki çim sahada kalecilik yapıyo) yediğimiz dayağa rağmen(valide odada yün çırparmışcasına döverdi) ama şimdi futboldan nefret ediyorum orası ayrı..

Keser döner sap döner dün yedim tavuk döner..
Toplam Hit: 7433 Toplam Mesaj: 38