Taçsız Kral Tsubasa"Nın 52 Filmi Birden
-
filmler türkçe değil arkadaşlar
-
bende arkadaşımla beraber iki kişi bi topa vurmaya çalışıyoduk hani boyle top deli gibi bi falso alıyodu ya o vuruşu yapmaya çalışıyoduk her seferinde ya ben onun ya o benim ayağıma vuruyodu a.q :D
-
yanlız dikkatimi bişey cekti
Tahribat Forum
Mirc / Irc / Icq / Mail Güvenliği

Taçsız kral Tsubasa"nın 52 filmi birden zuahahhahhaha :D
-
dikkatine hayranım
alelacele konu açarsan böyle olur.
yılların öncesi aklıma geldi de heyecan mı yaptım nedir!
-
bunun ps2 için oyunu varmıydı ps1 de vardı ama ps2 ye çıkmışmıydı?
-
bi de iki tane gıcık kardeş vardı tusu nun karsı takımda kaleye yaklasınca bırı sırtustu atıyor kendını kayıyıor;dıgerı onun ıkı ayagı uzerınden kalenın ust dıregınden ıkı kat daha yukarı zıplayıp gomuyordu topa ne hayallere kurardım bea
-
waay be bende 8 9 bölümünü seyretmiştim yaş ufak bilionuzmu. tsubasa şut çekerdi üst direğe isabetlerdi sonra top oradan seker havalanırdı. tsubasa koşar rövaşata ile gol atardı. muhauahua hayranlıkla izlerdik yaw. bide benim izlediğim zamanlarda pokemon da vardı. tsubasayı izledikten sonra o başladır :D Pikaçu falan :D
-
ARKADASLAR BEN BUNU SEYREDEMİYOM NE YAPMAM HANGİ PROGRAMI YUKLEMEM LAZIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
-
YAMAKASİ windows media playerde izlersin...izleyemiyorsan güncelleştir codecleri yüklensin....
A4 ne kolay söylüon top direğe çarpar tusubasa zıplar rovaşata vurarak gol atardı demişsin olm o zıplayıp rovaşata konumunu alana kadar 3 gün vuruşu yapıp kaleye girene kadarda 2 gün geçer böylelikle bir hafta tamamlanmış olurdu :))...
o karşı takımdan iki kardeşin ismide DİŞİZAKİ KARDEŞLERDİ :))...birisi sırt üstü kayardı diğeri sırt üstü kayanın iki ayağına basar o da yay gibi havaya zıplatır ve gol atarlardı :D
-
ne atraksiyonmuş yaw. Caponlar yapıyor abü :D