Taçsız Kral Tsubasa"Nın 52 Filmi Birden
-
he ya ne çizgifilm ama. hakkaten bir pozisyon tam bir bölüm sürerdi ya. biri şut atar, öbürü aklından bişey geçirir biri öbürüne bağırır sonra kaleci bir köşeden diğerine 8 saatte gider, ve bunların hepsi bir şut sırasında olur..... ulan tsubasa kral topçuydu be abi :))
bi de benjamin vardı onu bileniniz var mı, oda tsu gibi bişeydi ben onu da çok severdim.
-
ben arkadaslarla mac yapardim genzovakabayaşi (nası yazılıo a.g) her neyse genzo ben olurdum tabi şapka cıkmaz kafadan !! arkadaslarda hani tsubasanın rakibi vardiya kaptan kolları kıvrıktı o olurdu oynardikk lol !
-
la ben bi kere onun yüzünden kalecinin bileğini kırdım 3 yerden :D
1 ay çalışamadı a.k tsubasaya bakar gaza gelirseniz öyle olur :D
-
-
-
yüksek yüksek tepelere engebeli stadlar kurmasınlaaar...
arşı aşıııı memleketeee pas vermesiiiinleer -
filmler portekizce, insan ingilizce altyazılı yapar şunları :)
-
-
-
O tsubasa denen bebee ilk yakaLadığım yerdee s.kecem..Onun yüzünden 6 ay bacağım kırık gezdim üsütne babamdan dayak yedim bide...senin neyine kartaL vuruşu çekmek a.q
-
ya bide boksör cocuk vardı babasıyla sabahtan aksama kadar kosarlardı sonra babası öldü felan bu dedesiyle babannesimidir artık o yaslı karı neyse onunla yasamaya basladı tek hayalı babasını yenen boksoru yenmek felan varmı hatırlayan..
Bu arada tsubasa izlerdim. Ben hala cizgi film ve animasyon hastasıyım..Hakkat ya o saha ya 10 km felan vardı kos kos bıtmezdı 22 kısı bırden tsubasaya dalardı da tsu devam ederdı bi de anasının gozu bı kalecı koyarlardı kaleye ole kartal vuruslarıyla felan kolayca zaptedılmeyen turden bı kalecıydı bu sapka felan takardı ne tarafa donse o taraftakı gozu hafıfce sacların arasından gorunur fılan boyle acaıp karızmatık sahsıyetler.. -
bir klaeci vardı şapkalı bir tane tam hatırlamıom şimdi ismini şapka giymiştim üstüne ismini yazmıştım ak :))
böle kartal tutuşu kaplantutuşu baş tutuşu falan :)
bir de bir tane futbolcu vardı rakip tusubasaya kalp hastasıydı ama neden oynatıolardı onu hatırlamam :D
bir de bir kaleci daha vardı ipne hiç gol yemiiodu :D böle topu bir dikti tsubasaya tsubasaların evde 5 6 mahalle ötede top oraya kadar gitti yane :D
bir adam daha vardır tokyo takımı mı ne mavili o adamda düşmandoı tusubasaya.
bir keresinde ir maça çıkacaklardı rakip kaleci de panter hani.
tsubasa hazırlanırkenm bir şut çekior top direğe çarpıp içeri girior.bunu çalışıoır butun gun falan.
bir de en heyecanlı yerde kesiolardı hipneler :)