"Tahri-Dokumantasyon" Projesini Tekrar Ele Alalim!
-
Arkadaslar daha once Criminal hocanin bir onerisi vardi yanlis hatirlamiyorsam..Gruplar olusturup Programlama basta olmak uzere diger konularda Tahribat icin dokumanlar hazirlanacakti.Yaz geldi okullar bitti tatil surecinde bu ise ufaktan baslayalim isin iskeletini olusturalim.Gereksiz dokumanlar cikarmayalim ortaligi.Oneri ve istekleri alalim su konular olsun gibisinden.Ama oyle "Msn hack,zart hack,zurt hack" gibi sacmaliklar cikmasin.Daha onceki konuda okullarin bitimine ertelemistik konuyu hazir okullarda bitmisken gundeme getirelim tekrar...Hepimizin isi gucu var bildiginiz gibi ancak gunumuzun veya haftanin 1-2 gununu bu is icin ayirip ortaya guzel seyler cikaracagimiza inaniyorum.Ogretilecek ve ogrenilecek cok sey var.Hadi hayirlisi.
-
cok mantıklı ve yararlı bir konu.. ele almakta fayda var...
-
hocam çok haklısın, çok iyi olur
-
bana uyar . compü akşam meseneden görüşek senle.
-
Kesinlikle hoca çok ii olur.
-
Hacilar istek ve onerilerinizi...katkida bulunacaginiz alanlarida belirtirseniz daha iyilir.Benim katkim olmaz demeyin...dokumanlari pdf formatinda falan cevirirken yada yazim ve basliklandirma ve arsivleme konularinda herkesin yardimi dokunabilir.
-
hocam ben virüsler hakkında bi döküman hazırlarım.
-
benim belki muzık konusunda yardımım dokunabilir
genelde melodic-gothic-doom-symphonic metal dinnerim
bu sarkı turlerinden haftada bir bi album upload edebilirim
benım gbi bi kac murıd daha bulursanız ortaya güzel bir muzık ceşitliligi cıkabilir
tabi muzıgi de dokumantasyon dan sayarmısınız bilmem -
düzeneleme ve organize etmede yardımcı oLurum bn.. döküman hazırlamak içn çoğu konuda yeterli bilgm olmasada düzenleme ve arşivlemeyle uğraşmak içn yeterli vakit bulurum..
-
çok güzel olur valla...!
-
compu hoca güzel konu açmışsın,bende o konu yattı diye düşünüyordum
ben crackerlık ve vb de registry konuları ile ilgili dökümanlar yazıyordum, başka konulara da el atacağız :) şimdi konular kategorize edilrse daha iyi olur, hangi başlıklar olacak konularda,bunun formatını belirleyelim, tüm dökümanlar bir admin de toplansın o da mühürleyerek pfd ye çevirir
Toplam Hit: 9324 Toplam Mesaj: 76