Tahribat.com Forumları
Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
"Tahri-Dokumantasyon" Projesini Tekrar Ele Alalim!
Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
-
bencede ama milletin okulu açıldı yanaşmaz kimse pek
-
benden vb, c# asp.net, pshop, sql, network güvenliği, jscript konularında ileri seviye dökümanlar çıkar... çok işim var boş zamanımda yazarım bişiler
-
asp,js,ajax,access,mysql,xml html :P
ile ilgili yardımım olabilir ama ne kadar sıklıkla yazabilirim onu tam bilmiyorum -
bi de made in tahribat dedikmiydi tamamdır :)
-
eveeet.... işe ne zaman başlıyoruz?
-
anladığım kadarıyla mesele okulların kapanmasına yakın olcak...daha iyi bence daha verimli olur. benden c#.net ve php konusunda bişiler yazarım.
-
yaw yavaşyavaş biri adım atsa gerisi gelcek bende yeni photoshopa sardım küçük kendi çapımızda bişiler yapıyoruz istiyen olursa tbt için 2-3 yazarım ders ha kendi bilgim değil hepsi ama bildiklerimizi karıştırır bazı dökümanlardan çalarız ama güzel bişi çıkartırız zaman bolll nede olsa işten atılmışız...
-
bn bi poktan anlamiom onun icin genel okuyucu olurum ben:D
-
abicim zaten sadece admin+mod + 2-3 kişi öküz gibi döküman piyasaya çıkarır.Amk yapılsa böyle bişey sağlam olur şimdi diyolarya dökümanlar benim 4 sene önce başladım hack olayına o zamanv ardı adsle sızma resimli zart zurt hala onu veriyorlar yeni bişey yapalım onu yayınlasınlar bi 5 sene daha ..
-
Konuyu gorunce bu konuyu caner abi hortlamadiysa benim adim compi degil dedim :)
Dokuman projemiz havada kaldi oyle,aslinda 3-4ay kapali kaldigimiz surede cok sey yapabilirdik ama tembellik iste :P .Ama yapalim harbiden ufaktan ufaktan olsada yazalim birseyler.
Onceligi hangi konulara verelim?
Konular gore ilgili arkdaslar bir araya gelir, haftada 3-4 saatimizi ayirsak yine bitiriz veya sadece cumartesi-pazar ugrassak yine bu proje hayata gecer.
Toplam Hit: 9268 Toplam Mesaj: 76