"Tahri-Dokumantasyon" Projesini Tekrar Ele Alalim!
-
photshop da da ben size döküman sağlarım aslında elimde 1 gb e-kitap var. konular belli olsun compi sen organizasyonu yap abi başlayalım
-
hoja tikat et ekitap demiyor adam tahribat ürünü olcak diyor herbişey
-
ok tahribat ürünlerinin arasına promosyon yaparız
-
sandman soylediklerini duymamis olayim yazabilirim degil yazacaksin zaten armadada kos gelip oturmaya benzemez tahribata dokuman yazmak :P:)....
birde tek basiniza calismayacaksiniz ekipler halinde olacak...isi aceleye getirmiyoruz sonu fiyasko olmasin diye agirdan ;) -
hack olması gerektiğini düşünüyorum.
tabi işin temelini anlatmak sistem hakkında insanları bilgilendirmek daha iyi ama çok sayıda hack konusunda sıfır olan webmasterlarda var.adam web dizayn ve hosting işi yapıyo.baya iyi php falan da biliyo ama dio bana şu siteyi hacklesenize.yani katılmıyorum o açıdan (:
hack te olmalı... -
ee ne zaman?
-
asp,js,access :)
yardımcı olabileceğim konular -
yalnız arkadaşlar şöyle bi durum var ben hayatımda admin paneli görmemiş adamım:Pp ona göre sıfırdan anlatım olması gerekior..(yane benm için) aynı dersanelerdeki gibi bilgilere göre sınıflar kurulsa??
-
Döküman yazacak bilgim yoq ama organize düzenleme gibi diğer ara görevlere talibim. -
compu o zaman gel ben sana web programlama ve java anlatim arada dökümanda hazırlarız sende wifi ve donanım :) ulaş bana pmden
Toplam Hit: 9323 Toplam Mesaj: 76