"Tahri-Dokumantasyon" Projesini Tekrar Ele Alalim!
-
Arkadaslar yogunluk programlama uzerine olacak...Hack baslikli dokumanlarin yazilmasi taraftari degilim...felsefeyi kapamayan adamlar kendilerini koreltiyor hack la....Amacimiz yazilim aski asilamak :)...Zaten bir noktada uzmanlasirsaniz o noktadaki guvenlik aciklarini en iyi siz bilirsiniz...hack diye bir kalip ogretilmez kimseye ve bunun bir dokumani veya egitminin olacagini sahsen dusunmuyorum....network bilmeden nasil bir agi bypass edemeyecekseniz...asp bilmeden bir asp sistem acigini bulamazsiniz...tahribatta yillardir bu felsefe var zaten...amac "scrip kiddy" yetistirmek degil...tahribata tamamen kendi urunu olan yararli bir dokuman arsivi hazirlamak...hem sadece programlamayala sinirli falan degiliz...ne bilim birisi PIC ile kayan yazi yapimini anlatir onu dokuman haline getirir...holy ucan balon yapimini anlatir belki :)...ama ozunde yazilim olacak...ama su nokta onemli olmali ...tahribat e-book arsivi yapmicaz...tahribat dokuman arsivi olacak yani...tahribat muridlerinin modlarinin adminlerinin katkisiyla bizim kaleme aldigimiz kaynaklar olacak...kalite farki ;)
-
matematik soz konusu olursa ben her zaman burdayım. siz ne yapmam gerektiğini söyleyin.
-
compu hoca asm de pic i anlatırsanız güzel olur, bende de belki pls den bahsederim :) şu pic i iyi öğrenmek lazım, c değil de asm de olursa iyi olur sen ve amele yaparsınız bu işi
-
haci elimden gelidigince bildigim konulara katki saglicam- Delphi-Pascal-C-C#-PIC-asm-java(giris seviyesi)-Wireless-overclock-algoritma-isletim sistemlerinden unix~plan9 ve Linux~Auditor...network ag haritalama...sececez artik...daha onceki konuda criminal hocanin dedigi gibi ekiplere ayrilip o sekilde yapacaz...
-
dökiman yacazak bilgim yok ama arşivleme başlıklama vb. gibi verilecek her işi yaparım.
-
compu maşallah kütüphane gibisin, sen şu pic ve wirless i anlatsan çok makbule geçer
:) bende elektronik,visual basic, network sistemleri, crackerlık, olursa c#.net (başlangıç seviyesi), programlanabilir lojik kontrolör (pls), pnömatik sistemler, v.s. v.s. -
abi bence bu işe ciddi sarılalım okey turnuvasına donmesin??
bi form oluşdurulsun herkez adam gibi kaydını yapdırsın.. derim ben tabe siz ne dersiniz bilemiem ama.. bide basvurular nereye ne zaman dersleri kim vercek? -
sipidik +1 , bence dokumanların hack agırlıklı olması şart değil. yani oyle bişey yapalım ki sadece sözde heykırlar + lamerler vs lerin ilgisini çekmesin. herkese hitap eden bişey olmalı.
-
computerwolf eger bu olay ciddiye binerse msnde sıkıştır beni seve seve linux java webprogramlama(asp,php,jsp,cfml) c/c++ bash awk python yazabilirim aynı zamanda windows 2003 ve exchange hakkında da yazabilirim
-
webmasterlığa giriş, CMS sitemler, istenirse sosyal mühendislik ve remote code inj. hakkında "armut piç ağzıma düş" tarzında olmayan yazılar yazabilirim. asp hakkında da yazarım ama benden daha tecrübeli kişilerin yazması daha makbule :)
Toplam Hit: 9409 Toplam Mesaj: 76