Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
Tahribat - Tshirt / 2011 - Alacak Müridler...
Tahribat - Tshirt / 2011 - Alacak Müridler...
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------Ben 2 kere yazılmışım biri silinsin. :) XXXL varsa alacağım biraz bol iyidir yıkanınca da biraz çekme payı olcak. :)
Bir de tasarım hazırlıyorum. Şu eski Tahribat.com tişörtleri üzerinde ki yazılmış Kodları bilen var mı ?-----------------------------
t-shirt su an üzerimde. cıkarttıgım zaman yollarım kodları ^^
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
Daniel-Koo bunu yazdı:
Ben 2 kere yazılmışım biri silinsin. :) XXXL varsa alacağım biraz bol iyidir yıkanınca da biraz çekme payı olcak. :)
Bir de tasarım hazırlıyorum. Şu eski Tahribat.com tişörtleri üzerinde ki yazılmış Kodları bilen var mı ?
t-shirt su an üzerimde. cıkarttıgım zaman yollarım kodları ^^
Bekliyorum hocam bu akşama yetiştir. :D Tişört tasarımı yapıyorum :D -
ben we ulquiorra kesin alıoruz t-shirt
edit : iki kişi 45 tl dimi zaten aynı yere kargolancak ben S kardeşim M
-
beyler bu fırsatı kaçırmayın sonra ağlarsınız tshirt tshirt diye :D
-
Ben
ve alcoliq mürid de alıyoruz hocam. ikimizinki aynı adrese yollanacak.
yani 25+20
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
Ben 2 kere yazılmışım biri silinsin. :) XXXL varsa alacağım biraz bol iyidir yıkanınca da biraz çekme payı olcak. :)
Bir de tasarım hazırlıyorum. Şu eski Tahribat.com tişörtleri üzerinde ki yazılmış Kodları bilen var mı ?
-----------------------------çok bol alma bende xxxl aldım şimdi çuval gibi :D bak tam bedeni nasıl bulacaksınız
rene tşörtün 2 koltuk arası mesafeleri ölçecek ona göre bedenleri koyacak sende devamlı giydiğin tşörtün koltuk arası mesafesini ölçüp alacaksın
ben netten öyle alıyorum:D
-
1 tane kesin aliyorumda onun haricinde 2 tane daha alabilirim.
-
yaz benide bende alıyorum
-
Hocam, benide yazın listeye lütfen.Kesinlikle alıyorum!
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------çok bol alma bende xxxl aldım şimdi çuval gibi :D bak tam bedeni nasıl bulacaksınız
rene tşörtün 2 koltuk arası mesafeleri ölçecek ona göre bedenleri koyacak sende devamlı giydiğin tşörtün koltuk arası mesafesini ölçüp alacaksın
ben netten öyle alıyorum:D
Hacı şimdi kesim kesim değişiyor. Her firmanın kesimleri bir değil. Şu an tişörtüm XXL ama çok iyi geliyor. XXL başka tişört var dar geliyor sıkıyor. :D Biraz kalıplıyız hacı :|