Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
Tahribat - Tshirt / 2011 - Alacak Müridler...
Tahribat - Tshirt / 2011 - Alacak Müridler...
-
kesin, %100, yüzde 1milyon alıyorum :)
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------
Coiner bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
Ben 2 kere yazılmışım biri silinsin. :) XXXL varsa alacağım biraz bol iyidir yıkanınca da biraz çekme payı olcak. :)
Bir de tasarım hazırlıyorum. Şu eski Tahribat.com tişörtleri üzerinde ki yazılmış Kodları bilen var mı ?
-----------------------------O kodlar yanlış hatırlamıyorsam Facebook'a DDOS çeken şeyin tasarımıydı .
Evet o da. Kodlar lazım :) Bu yeni tasarımda da onu kullanalım :D hazırlıyorum bir şeyler ama..
-----------------------------tema sistem vs. herşey değişti facebookta . 2008'deki facebook nerdeee . Rene yeni bi kod yazdıysa bilemem ama facebook sağlam şuanda . Lamerler için facebook şifre çalma kodu olabilir tişörtte .
-
bende almak istiyorum...
yurt disina olayi cözülürse sevinirim.. hic olmadi köye yollatiriz, ninem giyer benim yerime :D
-
1 adet alıyorum kesin
-
bende alıyorum hocam hemde bi kardeşime bitane bana almayı planlıyorum :) birtanesi kesin ama ikincisi için söz vermiyorum tasarıma bağlı :)
Bide hocam umarım boyutlarını doğru belirlerim :) Çok alışveriş yapan biri değilim üzerimde sırıtmasın yeter :)
-
bende alıyorum 1 adet ...
-
alıyorum
-
daha yeni girebildim internete :|
BEN de kesinlikle bi tane kendime alıcam -
hediye paketi yapıyomusunuz?
öğrenciye indirim varmı ?
beğenmezsek iade varmı?
çakması varmı?
Neyse sar bitane :)
-
iste bu konuyu bekliyordum hocam yillardir... ben 5 adet kesin aliyorum.ama kesin.ufak bi pazarlik yapilabilir mi. duz bi hesap ceksen 4-5 tane alacaklara. hocam gercekten mumkunse sifir yaka olsun oncekiler gibi.elden de alabilirim kargoya gerek yok.