Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
Tahribat - Tshirt / 2011 - Alacak Müridler...
Tahribat - Tshirt / 2011 - Alacak Müridler...
-
yaz benide kesin..
Ödemeye başka bir seçenekte eklesek fena olmayacak hani.. Banka hesap no felan.. PTT uğraştırıyor.
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alper bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
Ben 2 kere yazılmışım biri silinsin. :) XXXL varsa alacağım biraz bol iyidir yıkanınca da biraz çekme payı olcak. :)
Bir de tasarım hazırlıyorum. Şu eski Tahribat.com tişörtleri üzerinde ki yazılmış Kodları bilen var mı ?
-----------------------------çok bol alma bende xxxl aldım şimdi çuval gibi :D bak tam bedeni nasıl bulacaksınız
rene tşörtün 2 koltuk arası mesafeleri ölçecek ona göre bedenleri koyacak sende devamlı giydiğin tşörtün koltuk arası mesafesini ölçüp alacaksın
ben netten öyle alıyorum:D
Hacı şimdi kesim kesim değişiyor. Her firmanın kesimleri bir değil. Şu an tişörtüm XXL ama çok iyi geliyor. XXL başka tişört var dar geliyor sıkıyor. :D Biraz kalıplıyız hacı :|
-----------------------------sana nediyom çölç diyom :D hala kalıp diyon :D
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
Ben 2 kere yazılmışım biri silinsin. :) XXXL varsa alacağım biraz bol iyidir yıkanınca da biraz çekme payı olcak. :)
Bir de tasarım hazırlıyorum. Şu eski Tahribat.com tişörtleri üzerinde ki yazılmış Kodları bilen var mı ?
-----------------------------O kodlar yanlış hatırlamıyorsam Facebook'a DDOS çeken şeyin tasarımıydı .
-
Bende alıyorum ;P
-
ben..
-
1 tane alıyorum KESİN
-
Bu sefer kaçmaz yaz hocam alıyorum kesin
-
yaz şeyhim yaz bu günleride mi görecektim inşallah (kesin) bende istiyomm :D
-
kesin alıyorum
-
Coiner bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------O kodlar yanlış hatırlamıyorsam Facebook'a DDOS çeken şeyin tasarımıydı .
Evet o da. Kodlar lazım :) Bu yeni tasarımda da onu kullanalım :D hazırlıyorum bir şeyler ama..