Tahribat - Üyeler Arası Ödüllü Seo Yarışması (Katılımcı Siteler Ve Güncel Gelişmeler)
-
xD gogıla bile giremeyen site sahibine de ödül istiyorum
-
Nan ben sayfa açıp seo yarışması filan yazmadım xD
Durun a.q. xD Sayılmaz. Bi uğraşam.
-
HighNitrobunu yazdı:
-----------------------------Benim sitenin genel ayarlarıda ancak bitti.. :D
Tahribat.com Seo Yarışması - İnternette Sansüre Hayır
hele bi google indexlesin bakalım kaçıncı sırada çıkacak :p
-----------------------------2 haftada google a girsen bile üstte çıkabileceğini sanmıyorum 0 domainle, hadi 4-5 aylık bi yarışma olsa neyse.
-
Tahribat.Com Seo Yarışması - İnternette Sansüre Hayır
İlk indexlendiğinde 4. sıradaydı şimdi düşmüş:| Ne iş anlamadım şimdi 4. sayfada:| -
The-ExTaCy bunu yazdı:
-----------------------------
Tahribat.Com Seo Yarışması - İnternette Sansüre Hayır
İlk indexlendiğinde 4. sıradaydı şimdi düşmüş:| Ne iş anlamadım şimdi 4. sayfada:|
-----------------------------bende ilk domaini değiştim 2. domain daha indexlenmedi bile bide ilk domaini o kadar kastımki 1. bile olmustu 2. domain indexlensin kasıcam 1. olucam inş :P
-
sabiano:
Benimde bu 3. site.
İlk blogspotu açtım baktım indexlenmiyo değiştirdim tam, indexlendi.
Sonra o indexlenmedi. Yine değiştirdim ertesi gün indexlendi:|
Artık bunu kasıoz bakalım.. -
The-ExTaCy bunu yazdı:
sabiano:
Benimde bu 3. site.
İlk blogspotu açtım baktım indexlenmiyo değiştirdim tam, indexlendi.
Sonra o indexlenmedi. Yine değiştirdim ertesi gün indexlendi:|
Artık bunu kasıoz bakalım..
-----------------------------sanırsam googlede bi bokluk var diğer sitelerimdede indexler düştü
-
elmasekeri bunu yazdı:
-----------------------------HighNitrobunu yazdı:
-----------------------------2 haftada google a girsen bile üstte çıkabileceğini sanmıyorum 0 domainle, hadi 4-5 aylık bi yarışma olsa neyse.
elmaşekeri ilk sitem aboutsomething wp yi kurduktan 1 gün sonra indexledi ve 1.sayfada çıktı :)
dolayısı ile yeni domainin de 19'una kadar 1.sıraya çıkmaması için bir sebep yok diye düşünüyorum $ekerim
edit : tbt deki etiketlerini daha da büyült
muhau :D
-
HighNitro bunu yazdı:
elmasekeri bunu yazdı:
elmaşekeri ilk sitem aboutsomething wp yi kurduktan 1 gün sonra indexledi ve 1.sayfada çıktı :)
dolayısı ile yeni domainin de 19'una kadar 1.sıraya çıkmaması için bir sebep yok diye düşünüyorum $ekerim
-----------------------------iddaaya girelim istersen kendi aramızdada ? pr4 hackbang.com, ayrıca backlinklerim çok iyi.kazanamazsam burdan rodosa kadar yüzerim :p.o domainin normalde 1 güne google a eklenmesi gerekiyor =) yapmayı bilene tabi.
-
elmasekeri bunu yazdı:
HighNitro bunu yazdı:
elmasekeri bunu yazdı:
-----------------------------iddaaya girelim istersen kendi aramızdada ? pr4 hackbang.com, ayrıca backlinklerim çok iyi.kazanamazsam burdan rodosa kadar yüzerim :p.o domainin normalde 1 güne google a eklenmesi gerekiyor =) yapmayı bilene tabi.
-----------------------------haha dua et eski domainden devam etmeme izin vermedi swool hele bi google indexlesin artık rodosa mı yüzersin, ben ameleyim die mi bağırırsın zaman gösterecek..
benimde backlinklerim çok sağlam :) 2 ay önce eski domainim pr3 dü.. :) pr5 den bg link alıyorm ahah :))