Tahribat - Üyeler Arası Ödüllü Seo Yarışması (Katılımcı Siteler Ve Güncel Gelişmeler)
-
@Egzap, biraz geç kaldın :)
-
-
edit: ilk 2 deyim... hala.
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------genki çekilmişti şu an birinci benüm :D
-----------------------------
İkinci iletide ki tüm siteler yarışmaya dahildir, çekilen siteler eklenmedi. -
genki çekilmedi fokslim :D
-
ilk http://tahribat-com-seo-yarismasi-internette.blogspot.com/ bloguyla katıldım, 2-3 tane backlink yaptım, kaç gün geçti indexlenmedi bende hay aq diyerekten wordpress ten tahribatcomseoyarismasiinternettesansurehayirr.wordpress.com
blogunu aldım, hemen indexlendi, ilk sayfada çıkıyordu, bende onunla devam ediyim dedim, sonra bi kaç gündür açamıyordum pc yi, bazı sebeplerden ötürü, bugün geldim bi baktım, wordpress olanı uçmuş, blogspot tan olanı 6. sırada :((
bi şans verilirmi acaba diye düşünüyorum ;) o blogla devam etmem için ;) verilmesede çok önemli deilde verilse güzel olur, hata ettim ama deişmekle en başta :(
-
Daha önce de aynı istekde bulunan yarışmacılar oldu fakat 06.10.2008 - 00:01 tarihinden itibaren katıldığınız siteyi değiştiremessiniz.
-
hepsi harika :|
-
siteyle ilgilenemediğim için yarışmadan çekiliyorum
-
ulan herkes çekiliyor, benim durum biraz farklı, yarın yurda geçiyorum, internet yok, pc yok, o yüzden çekilmiş gibi bişi oluyorum, ama çekilmiyorum ;) yurttan gelince artık bi ara bakarım sonuca, yarışma sonunda sadece ilk 3 deil de ilk 10 u yazarsanız güzel olur,..
kalın sağlıcakla,..