Tahribat - Üyeler Arası Ödüllü Seo Yarışması (Katılımcı Siteler Ve Güncel Gelişmeler)
-
benimde google ile aram bozuldu :/ keşke ilk katıldığım subdomain ile devam etseydim ilk 3 te idim :(
hala 2.sayfada linki duruyor kapattığım sitenin :(
-
Bende bırakmayı düşünenLerdendim ama googLe'ın ne yapacağı hiç beLLi oLmuyor şuanda 3. sıradayım 1.Lik nasip oLur inşaLLah ama hekbeng varken sanmıyorum :)
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------
Bende bırakmayı düşünenLerdendim ama googLe'ın ne yapacağı hiç beLLi oLmuyor şuanda 3. sıradayım 1.Lik nasip oLur inşaLLah ama hekbeng varken sanmıyorum :)
-----------------------------çekildi o
-
-
14.10.2008
@elmasekeri, Spam nedeniyle uyarılmasının ardından yarışmadan çekildi.
@Genki, Sitesiyle ilgilenemediği için yarışmadan çekildi.
-
Sıralama her geçen gün değişiyor. Bitime 3 gün kala yarışma daha zevkli bir aldı =)
Tahribat.com Seo Yarışması - İnternette Sansüre Hayır için, Türkçe dilindeki yaklaşık 5.860 sonuçtan, 1 - 10 aralığı (Güvenli arama ile). (0,22 saniye)
Tahribat.com Seo Yarışması - İnternette Sansüre Hayır
7 Eki 2008 ... Tahribat.com Seo Yarismasi - Internette Sansüre Hayir.
www.tahribatcomseoyarismasi-internettesansurehayir.com/ - 59k - Önbellek - Benzer sayfalar“Tahribat.com Seo Yarışması - İnternette Sansüre Hayır” | Tahribat ...
7 Eki 2008 ... Tahribat.com Seo Yarışması - İnternette Sansüre Hayır”
tahribatcomseoyarismasiinternettesansurehayir.hackbang.com/“tahribatcom-seo-yarismasi-internette-sansure-hayir”/ - 42k - Önbellek - Benzer sayfalarTahribat.com Seo Yarışması - İnternette Sansüre Hayır
7 Eki 2008 ... Tahribat.com Seo Yarışması - İnternette Sansüre Hayır.
tahribatcomseoyarismasiinternettesansurehayir.hackbang.com/ - 342k - Önbellek - Benzer sayfalar
tahribatcomseoyarismasiinternettesansurehayir.hackbang.com alanından daha fazla sonuç »Tahribat.com Seo Yarışması - İnternette Sansüre Hayır
Eveet eLmaşekeri nickLi müridin Tahribat.com Seo Yarışması - İnternette Sansüre Hayır yarışmasından çekiLmesinin ardından Blog'umuz hakettiği yere geLdi. ...
tahribatcom-seo-yarismasi-internette.blogspot.com/ - 93k - Önbellek - Benzer sayfalarTahribat.com Seo Yarışması - İnternette Sansüre Hayır
Tahribat.com Seo Yarışması - İnternette Sansüre Hayır anahtar kelimeli yarışmayı yürüten Tahribat.Com her sene olduğu gibi bu yılda CeBIT Bilişim Eurasia da ...
tahribatcomseoyarismasiinternettesansurehayir.wordpress.com/ - 41k - Önbellek - Benzer sayfalarTahribat.com Seo Yarışması - İnternette Sansüre Hayır - by ...
''Tahribat.com Seo Yarışması - İnternette Sansüre Hayır'' Başladı. Friday, 3. October 2008, 13:26:20. tahribat seo yarismasi - internette sansure hayir ...
my.opera.com/tahribatseoyarismasi/blog/ - 15k - Önbellek - Benzer sayfalarOyyla - Tahribat.com Seo Yarışması - İnternette Sansüre Hayır Başladı
Tahribat.com Seo Yarışması - İnternette Sansüre Hayır Başladı.
www.oyyla.com/Internet/Tahribat-com-Seo-Yarismasi-Internette-Sansure-Hayir-Basladi/ - 23k - Önbellek - Benzer sayfalarTahribat.com Seo Yarışması - İnternette Sansüre Hayır
3 Eki 2008 ... Tahribat.com İnternette sansüre hayır seo yarışması. Tahribat.com internette sansüre hayır seo yarışmamızda ilk çekilen genki oldu. bizim ...
tahribatcom-internette-sansure-hayir.foxxly.com/ - 6k - Önbellek - Benzer sayfalar''Tahribat.com Seo Yarışması - İnternette Sansüre Hayır'' - Seo ...
2001 yılından faaileyette bulunan Tahribat.com kendi üyeleri arasında seo yarışması düzenlemekte. "adtech ile reklam 2.0 dönemi başlıyor ve ...
www.r10seoyarismasi.com/seo-yarismasi/tahribatcom-seo-yarismasi-internette-sansure-hayir/ - 20k - Önbellek - Benzer sayfalar”Tahribat.com Seo Yarışması - İnternette Sansüre Hayır” | Bence ...
7 Eki 2008 ... ''Tahribat.com Seo Yarışması - İnternette Sansüre Hayır'' isimli bir Seo yarışması düzenlenmiş bende bir Tahribat üyesi olarak bu yarışmaya.
bencehersey.net/heh/tahribatcom-seo-yarismasi-internette-sansure-hayir - 22k - -
2. sıradayım diye üzülüyodum.
Çekilenleri ve diğer siteleri çıkartırsak beşinciymişim :B:D
Edit
Tahribat.Com Seo Yarışması - İnternette Sansüre Hayır
Yaw buraya bu şekilde werilen backlinkler bi işe yararmı? Yada ne kadar yarar?
Yarıyosa wermek serbestmi:D -
The-ExTaCy bunu yazdı:
Edit
Yarıyosa wermek serbestmi:D
-----------------------------Evet yarar..Serbest değiL =)
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------The-ExTaCy bunu yazdı:
Edit
Yarıyosa wermek serbestmi:D
-----------------------------Evet yarar..Serbest değiL =)
Ee o zaman herkes nie yapıyo :| Aq gerçi böyle derken bende yapmış oluyorum:D -
Şuan için Tahribat.com Seo Yarışması - İnternette Sansüre Hayır anahtar kelimeli yarışmada birinci benim The_Extacy

Google a iyi bak derim :) Herkese başarılar.. Pazar günü 00:00 a az kaldı :D