Tahribat ATASIYLA Buluşuyor .... 29 Ekim"De Anıtkabirde Buluşuyoruz ! ! ![Fotoğraflar Eklendi]
-
İnşallah geleneksel hale gelir de her sene böyle topluca ziyaret yaparız...
-
evet bende gelen tüm arkadaşlar için teşekkür eder güzel vakitlerini atamızla ve bizle paylaştığı için teşekkür ederim..
düzeltme:fotoraflarda paylaşılmış teşekkürler özkan :D
-
Nickleri isteruk :W
-

:D :D :D
-
Zuhahahah
;Bu ne hal ertuğrul :D
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------çok eğlenceli ve çokta güzel geçti ayrıca Atamızı andık gelmeyen çok şey kaçırdı özellikle mockinboy aykadaş tam bir espri makinası dakikada kaç espri yapılır hocam elektronik ortamda ölç elektronikçisin :)
kaçalklar oldu gelecem diyip gelmeyenler ayıp etiler neyse rene hocam da biraz geç geldi ama olsun sağolsun geç vakte kadar arkadaşlar bizle takıldılar muhabbet sohbet çok güzeldiAnıtkabire ilk gidişimdi çok duygusal anlar yaşadım her Türk'ün atasını ziyarete gitmesi gererkir gidip hiç değilse atamızın okuduğu kitapları görüp biraz ders çıkarır kendisine
-----------------------------hadi ama serdar kabul et içinden hay çenen düşsün dedin :D
-
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------çok eğlenceli ve çokta güzel geçti ayrıca Atamızı andık gelmeyen çok şey kaçırdı özellikle mockinboy aykadaş tam bir espri makinası dakikada kaç espri yapılır hocam elektronik ortamda ölç elektronikçisin :)
kaçalklar oldu gelecem diyip gelmeyenler ayıp etiler neyse rene hocam da biraz geç geldi ama olsun sağolsun geç vakte kadar arkadaşlar bizle takıldılar muhabbet sohbet çok güzeldiAnıtkabire ilk gidişimdi çok duygusal anlar yaşadım her Türk'ün atasını ziyarete gitmesi gererkir gidip hiç değilse atamızın okuduğu kitapları görüp biraz ders çıkarır kendisine
-----------------------------hadi ama serdar kabul et içinden hay çenen düşsün dedin :D
bazı yerlerde demedim desen yalan olur :) (mockingboy kızma) -
SeRDaR bunu yazdı:
gokcan bunu yazdı:
SeRDaR bunu yazdı:
bazı yerlerde demedim desen yalan olur :) (mockingboy kızma)
-----------------------------mocking benim :D ismimi aldım nick yerine kıskandım seni...dedin dedin ben hissettim zaten :D ama genelde çok olduğu için hayatımda umursamamaya alışıon :D
-
:) arkandan konuşayım derken direk sana konuşmuşum.
-
Kalaba olan bir resme nickleri yazsaydınız ya beyavv