folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Tahribat ATASIYLA Buluşuyor .... 29 Ekim"De Anıtkabirde Buluşuyoruz ! ! ![Fotoğraflar Eklendi]

Tahribat ATASIYLA Buluşuyor .... 29 Ekim"De Anıtkabirde Buluşuyoruz ! ! ![Fotoğraflar Eklendi]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    ozAnkaraguclu bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ben ve Salu3 da size katılıyoruz. Konuşalım o gün kaçta geleceğinizi falan sizi alıp hep beraber gideriz...

29 Ekim Sabahı saat 7.30 -8.00 gibi ankara garında olacağız..Haberleşelim..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

7.30 - 8.30 arasi Ankara Garinda olacagim bende.Gelis yonu Adana.Bilet aldim , 29Ekim aksaminada donus aldim.

Ayrica yaninizda bayrak getirmeye calisin.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    Sabah güzel bir kahvaltı yaparız hepbirlikte artık :D

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Sayı çok az hocalar daha fazla olmalıyız

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    valla çok gelmek isterdimde, şartlar müsait değil. bu bi bahane değil tabi ki böyle bir konuda ama malum :|

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Juba bunu yazdı:
    valla çok gelmek isterdimde, şartlar müsait değil. bu bi bahane değil tabi ki böyle bir konuda ama malum :|
    Arkadaşlar tabiki herkezin durmu müsait olmayablir.Kimisi ailesinden izin alamaz kimisinin maddi sıkıntısı vardır kimisi hastadır kimisi çalışıyordur v.s bunlar normal şeyler..Bunlara lafımız yok..

Ama gerçekden durmu müsait olan kişiler evde yatacağına alsın eline bayrağını kalksın gelsin...

Şurda hadi nargileye gidelim deseydim daha fazla kişi gelirdi..

Olayları görüyorsunuz..anlatmaya gerek yok..Ne kadar çok kişi olursak o kadar iyi olur..Görsünler bu ülkenin sahipsiz olmadığını...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    Evet beyler çok olmamız lazım Ankara'dan gelen kimse yok mu başka?

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    ben samsunda olacağım ama kimin aklına geldiyse kutlamak istiyorum çok güzel bir fikir ankaralı müritleri görelim bakalım

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    büyük bir ihtimal bende gelebilirim. kesin demeyim ama büyük bir ihtimal.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Sword'un gidecegini ogrenince direk iletisime gectim.Serdar-Sword ve diger arkadaslarda boyle bir bulusma plani yapinca sahsen tebrik etmek isterim.Bunuda geleneksel hale getirebiliriz.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 21226 Toplam Mesaj: 133