Tahribat ATASIYLA Buluşuyor .... 29 Ekim"De Anıtkabirde Buluşuyoruz ! ! ![Fotoğraflar Eklendi]
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------
Ben ve Salu3 da size katılıyoruz. Konuşalım o gün kaçta geleceğinizi falan sizi alıp hep beraber gideriz...
29 Ekim Sabahı saat 7.30 -8.00 gibi ankara garında olacağız..Haberleşelim.. -
7.30 - 8.30 arasi Ankara Garinda olacagim bende.Gelis yonu Adana.Bilet aldim , 29Ekim aksaminada donus aldim.
Ayrica yaninizda bayrak getirmeye calisin.
-
Sabah güzel bir kahvaltı yaparız hepbirlikte artık :D
-
Sayı çok az hocalar daha fazla olmalıyız
-
valla çok gelmek isterdimde, şartlar müsait değil. bu bi bahane değil tabi ki böyle bir konuda ama malum :|
-
Juba bunu yazdı:
valla çok gelmek isterdimde, şartlar müsait değil. bu bi bahane değil tabi ki böyle bir konuda ama malum :|
Arkadaşlar tabiki herkezin durmu müsait olmayablir.Kimisi ailesinden izin alamaz kimisinin maddi sıkıntısı vardır kimisi hastadır kimisi çalışıyordur v.s bunlar normal şeyler..Bunlara lafımız yok..Ama gerçekden durmu müsait olan kişiler evde yatacağına alsın eline bayrağını kalksın gelsin...
Şurda hadi nargileye gidelim deseydim daha fazla kişi gelirdi..
Olayları görüyorsunuz..anlatmaya gerek yok..Ne kadar çok kişi olursak o kadar iyi olur..Görsünler bu ülkenin sahipsiz olmadığını...
-
Evet beyler çok olmamız lazım Ankara'dan gelen kimse yok mu başka?
-
ben samsunda olacağım ama kimin aklına geldiyse kutlamak istiyorum çok güzel bir fikir ankaralı müritleri görelim bakalım
-
büyük bir ihtimal bende gelebilirim. kesin demeyim ama büyük bir ihtimal.
-
Sword'un gidecegini ogrenince direk iletisime gectim.Serdar-Sword ve diger arkadaslarda boyle bir bulusma plani yapinca sahsen tebrik etmek isterim.Bunuda geleneksel hale getirebiliriz.