Tahribat ATASIYLA Buluşuyor .... 29 Ekim"De Anıtkabirde Buluşuyoruz ! ! ![Fotoğraflar Eklendi]
-
benim de gelebilme ihtimalim yuksek
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Sword'un gidecegini ogrenince direk iletisime gectim.Serdar-Sword ve diger arkadaslarda boyle bir bulusma plani yapinca sahsen tebrik etmek isterim.Bunuda geleneksel hale getirebiliriz.
-----------------------------bencede geleneksel olabilir. cebitten sonrada arayı soğutmamış oluruz hem :D
-
Benimde gelebilme ihtimalim var
-
ankarada olsaydım Zevk ile gelirdim ama degilim.
-
bilseydim dün istanbul yerine ankaraya bilet alırdım sağlık olsun...
-
Bende geleyimde hepiniz sabah mı orada bulunacaksınız?
ben eryamandan geliyor olacağımdan yol oraya kalabalık olmazsa max 45 dakika sürer(gar civarlarına)..
ortak bi saat ve yer belirledikten sonra karşılayacak birinin olup olmadığını pm atarsanız kesinleştirmek için extra çaba sarf ederim.. şehir dışından geliyosunuz sonuçta ;)
edit: gelsem de gelmesemde sağlam bi fotoğraf makinası olan varsa iyi olur :| bursada ki gibi olmasın..
-
Hacilar Istanbul'dan gelecek arkadaslarla biz Garda bulusalim.Ankaradaki arkadaslarda toplu bir yerde bulussunlar veya onlarda Gar'a gelsinler sabah 7.30 - 8.30 arasi. Farkli bir yerde bulusursaniz iletisim telefonu falan atin PM ile haberlesiriz.
-
maalesef çalısıyorum 29 ekimde :(
-
29 ekimde atamın huzurunda olmayı o kadar çok istiyorumki.. bugüne kadar oraya gtmek nasip olmadı yine olmayacak galiba... Kayseride yaşıyorum Ankaraya gidip gelecek param yani bilet param yok. bulmam da çok zor... Keşke azcık param olsaydıda gelebilseydim hem sizlerle tanışırdım hemde atamı ziyaret ederdim. Ama kısmet değilmiş. Sevgiler
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------
Ben ve Salu3 da size katılıyoruz. Konuşalım o gün kaçta geleceğinizi falan sizi alıp hep beraber gideriz...
-----------------------------bende geliom la :W
benide yazın..