folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Tahribat ATASIYLA Buluşuyor .... 29 Ekim"De Anıtkabirde Buluşuyoruz ! ! ![Fotoğraflar Eklendi]

Tahribat ATASIYLA Buluşuyor .... 29 Ekim"De Anıtkabirde Buluşuyoruz ! ! ![Fotoğraflar Eklendi]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    8:30 Gar mı diyoruz Ankara'lılar?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    müridleri flaşlarda görmek isteriz. gazetelere haber olarak geçmeliler :) bi fotoğraf çeksin gazeteciler mutlaka.yada abi bizi çek habere fotoğrafımımız koy deyin. bayrak ellerde anıtkabire doğru güzel olur.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Benide yaz Ankara'dan katılacaklardan serdar hocam

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek

tarzan bunu yazdı:
    -----------------------------

LasTMohicaN bunu yazdı:
    Ankara'da buluşcak arkadaşlara ben de katılırım. Kaçta nerde buluşucaz?

hocam postları bi okur musun :D

ayrıca benim tişörtüm yok :(

ve yine ayrıca bi slogan uydurulsun garda güzel yankı yapar herkeş birbirini kolay bulur :| (öğrenci adamın konturu olmaz düşüncesiylen :D)

edit: hiçbir sorun çıkmazsa bu durumda 7.30 - 8.30 arasında garda toplanılıyo sandımca kesin liste oluşunca telefon olayını hallederiz compu hocamla alışverişi yaptık :) foxxly yede yollayım biz beraber geliriz sandımca :)

Ankara'dakilerin başka bi yerde buluşup gruba sonradan katılıcağını söyleyen bi post vardı o yüzden sordum hocam :) bende de yok tişört :(

Çukurambar - 100.Yıl cıvarından gidicek olan varsa birlikte gidebiliriz.

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Ankara'dan katılım oldukça az :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek
    ben bir partinin gençlik kollarıyla katılcam ama üstümde tbt t-shirti olcak :)

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek
    bende yarın gidicem ben apartman yöneticisiyim apartmanı götürcem inşallah ama gelmezlerse tek gitcem bana numaranızı pm lerseniz size duruma dönüş yapıyım arkadaşlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

mockingboy bunu yazdı:
    bende yarın gidicem ben apartman yöneticisiyim apartmanı götürcem inşallah ama gelmezlerse tek gitcem bana numaranızı pm lerseniz size duruma dönüş yapıyım arkadaşlar

Apartman komunatı heyt bee

Apartmanıda al gel.. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

TeRRoR bunu yazdı:

mockingboy bunu yazdı:

Apartman komunatı heyt bee

Apartmanıda al gel.. 

abi cidden oyle yapcam millet üşengeçliğinden 100 m yürüyüp Anıtkabir'e gitmiyor her yere yazı astım valla

İçinde bulunduğumuz durum itibariyle Cumhuriyetizimi koruma kararlılığımızı göstermek amacıyla yapılan bu ziyarete katılım sağlamanız önemle rica olunur..

katılırlar inşallah

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    buluşmaya kız getirmek serbest mi?
Toplam Hit: 21235 Toplam Mesaj: 133