Tahribat ATASIYLA Buluşuyor .... 29 Ekim"De Anıtkabirde Buluşuyoruz ! ! ![Fotoğraflar Eklendi]
-
8:30 Gar mı diyoruz Ankara'lılar?
-
müridleri flaşlarda görmek isteriz. gazetelere haber olarak geçmeliler :) bi fotoğraf çeksin gazeteciler mutlaka.yada abi bizi çek habere fotoğrafımımız koy deyin. bayrak ellerde anıtkabire doğru güzel olur.
-
Benide yaz Ankara'dan katılacaklardan serdar hocam
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------LasTMohicaN bunu yazdı:
-----------------------------
Ankara'da buluşcak arkadaşlara ben de katılırım. Kaçta nerde buluşucaz?
-----------------------------hocam postları bi okur musun :D
ayrıca benim tişörtüm yok :(
ve yine ayrıca bi slogan uydurulsun garda güzel yankı yapar herkeş birbirini kolay bulur :| (öğrenci adamın konturu olmaz düşüncesiylen :D)
edit: hiçbir sorun çıkmazsa bu durumda 7.30 - 8.30 arasında garda toplanılıyo sandımca kesin liste oluşunca telefon olayını hallederiz compu hocamla alışverişi yaptık :) foxxly yede yollayım biz beraber geliriz sandımca :)
-----------------------------Ankara'dakilerin başka bi yerde buluşup gruba sonradan katılıcağını söyleyen bi post vardı o yüzden sordum hocam :) bende de yok tişört :(
Çukurambar - 100.Yıl cıvarından gidicek olan varsa birlikte gidebiliriz.
-
Ankara'dan katılım oldukça az :)
-
ben bir partinin gençlik kollarıyla katılcam ama üstümde tbt t-shirti olcak :)
-
bende yarın gidicem ben apartman yöneticisiyim apartmanı götürcem inşallah ama gelmezlerse tek gitcem bana numaranızı pm lerseniz size duruma dönüş yapıyım arkadaşlar
-
mockingboy bunu yazdı:
bende yarın gidicem ben apartman yöneticisiyim apartmanı götürcem inşallah ama gelmezlerse tek gitcem bana numaranızı pm lerseniz size duruma dönüş yapıyım arkadaşlar
-----------------------------Apartman komunatı heyt bee
Apartmanıda al gel..
-
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------mockingboy bunu yazdı:
-----------------------------Apartman komunatı heyt bee
Apartmanıda al gel..
-----------------------------abi cidden oyle yapcam millet üşengeçliğinden 100 m yürüyüp Anıtkabir'e gitmiyor her yere yazı astım valla
İçinde bulunduğumuz durum itibariyle Cumhuriyetizimi koruma kararlılığımızı göstermek amacıyla yapılan bu ziyarete katılım sağlamanız önemle rica olunur..
katılırlar inşallah
-
buluşmaya kız getirmek serbest mi?