Tahribat-Büyük Sorun
-
Arkadaşlar adminler bir bölüm açsın o sayfaya 10 mesajdan sonra girilebilsin böle bir sistem olması lazım RENE varmı böle bir sistem...?
-
Davos bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar adminler bir bölüm açsın o sayfaya 10 mesajdan sonra girilebilsin böle bir sistem olması lazım RENE varmı böle bir sistem...?
-----------------------------
10 mesajı fln gecte sadece uyelerın gırdıgı bır bolum olsa daha iyi olur -
Davos bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar adminler bir bölüm açsın o sayfaya 10 mesajdan sonra girilebilsin böle bir sistem olması lazım RENE varmı böle bir sistem...?
-----------------------------Neden böyle bir şeye gerek olsunki, tabii ki yapılabilir neden yapılmasın ama gerek yok hocam :)
Tahribat nedir? diye de bir konu açıldı geçenlerde işte, asıl film burda kopuyor, cevap belli, tahribat "Babacan" bir platform o yüzden bunlara gerenk yok :))
-
Davos bunu yazdı:
www.tahribat.com/aboutweb.asp
Tahribat.Com kar amacı güden bir web sitesi değildir, reklam almaz-vermez, kabul etmez vatana millete hizmet etmek, amme hizmeti vermekten başka bir amaç gütmez. Bu sitede "Maymunu tokatla, hediye kontor kazan" gibi reklamlar görmez, tepeden açilan popuplari kovalamazsiniz.
-
10 mesaj atabilmesi için üye olması lazım ama ... nyse modlar bizden daha ii bilir:P
-
içerik kısıtlamaya karşıyım.bu hali çok güzel.
bilgi paylaşılmalı serbest olmalı
ben forumlarda daha açılmadan iki üç tane reklam çıkan,üye olmadan linkleri göremessziniz yazısına kıl oluyorum.
kopyala yapıştır kısıtlanırsa mantıklı,kafi ve süper olur.
-
çok çalışın mod olun, sonra mod bölümünde herkesten habersiz cirit atın :W
mod olmak için elinizde 100 milyon bulunması yeterlidir :W
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------sebep?
Biz bu işi amme hizmeti olsun, insanlar yararlansın diye yapıyoruz hocam o senin mantığın ile değil :)
Bi gün garibanın teki takıldığı bi noktada, bulamadığı bi cevapta, takıldığı bi sorunda, www.google.com yazıpda, tahribat.com da kendine işe yarar 2 satır bilgi bulursa, ne mutlu bize...
Nedir ki, internetten saklayıpda, tahribattan saklamadığınız, paylaşacağınız şeyler???
"Paylaşım için teşekkürler" tarzında saçma sapan yazılar görmek için paylaşım yapacaksanız hocam hiç yapmayın :)
-----------------------------yaw abi işte bu siteyi ben bunun için seviyorum bu site bunun için büyük site kaliteli site alexada üst sıralarda
malesef bu işler web in özünü anlayıp anlamama ile ilgili türk sitelerinin ve forumlarının hemen hemen hepsi bu işi bilmiyor
yaw kardeşim bişey arıyosun buluyosun indireceksin tak adam diyor linkeri üye olmayan göremez.
bu kadar gerzekçe bir mantık ben adım gibi eminim ki sadece türk sitelerinde vardır ve bu adamlar işten anlamıyor demektir.
ben bu tip sitelere üye olurken paso küfür ediyorum halbuki adam açık yapsa kullansak işimizi görsek o siteyi favorilerimize ekleyip siteye girip hitini artıracağız.
ama malesef web in web site yapmanın özünü kavrayamayan adamlar bu tip sitelerle web i kirletmekten başka bişey yapmıyorlar özgün hiç birşey yok
binlerce forum var ve hepsinin içeriği aynı hepsi birbirinin kopyası yeter artık bu kirlilik yeter bu kalitesizlik yeter.
bunun için tahribata teşekkür ediyorum seviyeyi koruyun abiler. Siz bu işi biliyosunuz ;)
-
Nurky bunu yazdı:
Davos bunu yazdı:
www.tahribat.com/aboutweb.asp
Tahribat.Com kar amacı güden bir web sitesi değildir, reklam almaz-vermez, kabul etmez vatana millete hizmet etmek, amme hizmeti vermekten başka bir amaç gütmez. Bu sitede "Maymunu tokatla, hediye kontor kazan" gibi reklamlar görmez, tepeden açilan popuplari kovalamazsiniz.
abi ben reklam olsun demedim bazı sitelerde var bir bölüme 10 mesajdan sonra girebiliyorsun yani üye olman şart... ama üye olamadan diğer bütün yerlere girebiliyorsun benim demek istediğin böle bir özel yer olsun rapid hesablarıı filan oraya paylaşırız diye bişey düşündüm... -
şimdi dışardan üye olmayan biri bu konuyu okuyorsa kapansın diyenlere küfür ediyordur kanımca :DDD