Tahribat-Büyük Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek

Arkadaşlar adminler bir bölüm açsın o sayfaya 10 mesajdan sonra girilebilsin böle bir sistem olması lazım RENE varmı böle bir sistem...?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek
    Davos bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar adminler bir bölüm açsın o sayfaya 10 mesajdan sonra girilebilsin böle bir sistem olması lazım RENE varmı böle bir sistem...?

10 mesajı fln gecte sadece uyelerın gırdıgı bır bolum olsa daha iyi olur

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corvuscorax
    corvuscorax's avatar
    Erkek

Davos bunu yazdı:

Neden böyle bir şeye gerek olsunki, tabii ki yapılabilir neden yapılmasın ama gerek yok hocam :)

Tahribat nedir? diye de bir konu açıldı geçenlerde işte, asıl film burda kopuyor, cevap belli, tahribat "Babacan" bir platform o yüzden bunlara gerenk yok :))

İnsanoğlunun içinde uyuyan güçler vardır. Kendisi bile şaşırır. Çünkü bu güçlere sahip olduğu aklından bile geçmez. Bu güçleri uyandırıp eyleme geçebilirse, o kişinin hayatında büyük bir devrim olurdu.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Davos bunu yazdı:

www.tahribat.com/aboutweb.asp

Tahribat.Com kar amacı güden bir web sitesi değildir, reklam almaz-vermez, kabul etmez vatana millete hizmet etmek, amme hizmeti vermekten başka bir amaç gütmez. Bu sitede "Maymunu tokatla, hediye kontor kazan" gibi reklamlar görmez, tepeden açilan popuplari kovalamazsiniz.

[22817//kaanabak]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek

10 mesaj atabilmesi için üye olması lazım ama ... nyse modlar bizden daha ii bilir:P

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

içerik kısıtlamaya karşıyım.bu hali çok güzel.

bilgi paylaşılmalı serbest olmalı

ben forumlarda daha açılmadan iki üç tane reklam çıkan,üye olmadan linkleri göremessziniz yazısına kıl oluyorum.

kopyala yapıştır kısıtlanırsa mantıklı,kafi ve süper olur.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

çok çalışın mod olun, sonra mod bölümünde herkesten habersiz cirit atın :W

mod olmak için  elinizde 100 milyon bulunması yeterlidir :W

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

sebep?

Biz bu işi amme hizmeti olsun, insanlar yararlansın diye yapıyoruz hocam o senin mantığın ile değil :)

Bi gün garibanın teki takıldığı bi noktada, bulamadığı bi cevapta, takıldığı bi sorunda, www.google.com yazıpda, tahribat.com da kendine işe yarar 2 satır bilgi bulursa, ne mutlu bize...

Nedir ki, internetten saklayıpda, tahribattan saklamadığınız, paylaşacağınız şeyler???

"Paylaşım için teşekkürler" tarzında saçma sapan yazılar görmek için paylaşım yapacaksanız hocam hiç yapmayın :)

yaw abi işte bu siteyi ben bunun için seviyorum bu site bunun için büyük site kaliteli site alexada üst sıralarda

malesef bu işler web in özünü anlayıp anlamama ile ilgili türk sitelerinin ve forumlarının hemen hemen hepsi bu işi bilmiyor

yaw kardeşim bişey arıyosun buluyosun indireceksin tak adam diyor linkeri üye olmayan göremez.

bu kadar gerzekçe bir mantık ben adım gibi eminim ki sadece türk sitelerinde vardır ve bu adamlar işten anlamıyor demektir.

ben bu tip sitelere üye olurken paso küfür ediyorum halbuki adam açık yapsa kullansak işimizi görsek o siteyi favorilerimize ekleyip siteye girip hitini artıracağız.

ama malesef web in web site yapmanın özünü kavrayamayan adamlar bu tip sitelerle web i kirletmekten başka bişey yapmıyorlar özgün hiç birşey yok

binlerce forum var ve hepsinin içeriği aynı hepsi birbirinin kopyası yeter artık bu kirlilik yeter bu kalitesizlik yeter.

bunun için tahribata teşekkür ediyorum seviyeyi koruyun abiler. Siz bu işi biliyosunuz ;)

işte öyle
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    Nurky bunu yazdı:
    Davos bunu yazdı:

www.tahribat.com/aboutweb.asp

Tahribat.Com kar amacı güden bir web sitesi değildir, reklam almaz-vermez, kabul etmez vatana millete hizmet etmek, amme hizmeti vermekten başka bir amaç gütmez. Bu sitede "Maymunu tokatla, hediye kontor kazan" gibi reklamlar görmez, tepeden açilan popuplari kovalamazsiniz.

abi ben reklam olsun demedim bazı sitelerde var bir bölüme 10 mesajdan sonra girebiliyorsun yani üye olman şart... ama üye olamadan diğer bütün yerlere girebiliyorsun benim demek istediğin böle bir özel yer olsun rapid hesablarıı filan oraya paylaşırız diye bişey düşündüm...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    şimdi dışardan üye olmayan biri bu konuyu okuyorsa kapansın diyenlere küfür ediyordur kanımca :DDD

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
Toplam Hit: 25036 Toplam Mesaj: 111