Tahribat-Büyük Sorun
-
Pek konulara karismam bu konuda yazamadan duramadim sebep ben de birseyler ararken buraya rastladim uyelik filan gerekmiyordiye bayagi okuyup ogrendiklerim oldu.
Daha sonralari ben de uye olayim bir seylere aklim ererse paylasirim diye dusundum ve uye oldum Tesekkurler.
Belkide bu kadar insanin buraya uye olmasi buralarda takilmasinin sebeplerinden biri de bu olabilir.
Kalin saglicakla.Chicagoan TrTc34
-
Linki gormek icin uye olun ne kadar salakca bir hizmettir arkadas adam bir link i gorecek uye oluyor .. bircok kisnin sinirine gidiyor yaptigin seyi karsilik beklmeden yapmak onemlidir boyle seyler zaman kaybindan ibaret
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------bilgi paylaşılmalı :|
edit: pm 'leri kimse göremiyo mesela..
-----------------------------katılmakla beraber belirtirim ki; yiğidin malı meydandadır, pm ler de gözüksün hatta :W
-----------------------------
yok la o kadar da değil bayan müridlerden aldığım pmler okunur mokunur sonra al başına belayı: ) -
kimse görmediği malı almaz :)
-
tbtye zaten bi linki görmek için tek loginli user yaramaz :W
-
TBT nin aptal bi çok forumdan ayrıldığı noktadır şu "üye olmadan linkleri göremzsiniz" yazısının olmaması.
Ve open source kültürü mantığı da bunu gerektirir. Biras geniş düşünün paylaşımlarınızın sömürülmesi yerin GNU/GPL tarzı bir lisanslama sahiplenme sistemi geliştirelim daha yaratıcı ve bence orjinal olmas mı?
-
İnternet paylaşım alanıdır. google de arama yaptırıp bulduğum sonucu görüntülemek istediğimde bana üye olmadan göremezsiniz yazısı gelince önüme, felaket derecede küfür ederim. Göreceğim 2 link onun için bi ton üyelik istiyor. Bu insanlık değildir, paylaşımcıl olacaksın.
Unutma veren el,alan elden üstündür...
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------çok çalışın mod olun, sonra mod bölümünde herkesten habersiz cirit atın :W
mod olmak için elinizde 100 milyon bulunması yeterlidir :W
-----------------------------tek seferlik değilki o 100 lira =/ her ay her ay =/ çok kaçar :d
-
her bölüm olmasada bazı özel bölümler veya tahribata özel olduğunu düşündümüz konulara gizlilik getirebilirsek gerçekten çok ii olur derim ben
-
Bahsedilen sorunu,forumda açılacak tek ama TBT üyelerine özel bir kısım çözebilir.Aynı zmanda kayıtsız ziyaretcilerde engellenmemiş olur(rapid gibi hesapların paylaşılacağı konular vs hariç tutulmuş tbt ile paylaşılmış olur) Genel gibi,Tbt özel kısmı işi çözebilir..Tüm Tbt üyelierine açılacak tek bölüm paylaşımları engellemeyeceği gibi üyeleri daha ayrıcalıklı hissettirebilir..