Tahribat Kisa Film (Yakinda Tahribat.Com"Da)
-
Selam arkadaslar, tahribat.com icin kisa bir animasyon filmi yapicam... Modelleri hazirliyorum suan. Nasil bisey olucagini merak edenler icin bir deneme resmi cikardim :D
http://img337.imageshack.us/img337/4561/tahribatsonsavasok3.jpg
Buarada senaryo fikirlerine acigim :) siradisi senaryosu olanlar buraya yazin :D
Not: Goruntudeki bayrak resmi "tahribat.com resimlerinden" deneme amacli alinmistir...
-
Guzel dusunce
konusu uzayda gecebilir :P marslilara karsi savasan tbt ciler falan ne bilim :)
-
Merakla bekliyorum :)
-
Fikir muhteşem, Merakla bekliyorum...
-
ne zaman biter ?
gök gürültüsü olsun kesin :))
mesela uzayda gökgürültüsü hoş olmazmı :| -
Mars'da geçsin mars'daki kadınları filan tavlıyalım böyle eğlenceli bişey olsun.
-
süper olur gerçekten
hoca bea yarı robot yarı insan tahribat yaratıkları i olurdu
-
Haji, karakterleri modelliyorum suan, sonra mekanlari modelliycem, dokulandirma, isiklandirma, animasyon ve RENDER :D
baya bir zaman alabilir... ozellikle renderi, ama cok saglam bisey olucak... tum beynimi vericem bu filme :D
Senaryosu kisaca soyle: Dunyada savas cikiyor, tum zamanlarin en buyuk savasi. insanlara karsi diger uygarliklar. "TAHRIBAT"isimli bir biolojik savunma sirketi, bu saldirilara karsi koyabilmek icin insanlari mutantlastiran bir formul buluyor, (yani biz muridler :D) bu formull sayesinde insani gorunusumuz deneme resmine koydugum yaratiga benziyor, fakat bu bize yeni gucler de katiyor... artik diger uygarliklarla savasabilecek gucteyiz... gerisini anlatmiim :D surpriz olsun....
-
Bence Tahribatın insan beynini ele geçirmesi olabilir...Eleman nöronlar üzerinde dolaşıp onları keser biçer..Kendi amacına uygun nöron ağlarını oluşturmaya başlar otoyol gibi...Zafer ilanınıda bayrağı dikerek yapar..
-
oo iyi fikir kolay gelsın
modeller poserdan galıba dayi
-
beyinsiz bunu yazdı:
-----------------------------oo iyi fikir kolay gelsın
modeller poserdan galıba dayi
-----------------------------
evet haji, sadece karakter modelleri poser den olucak, ama uzerlerinde baya bir oynama yapicam... arkadasin dedigi gibi, yari insan yari robot da iyi bir fikir...