Tahribat Kisa Film (Yakinda Tahribat.Com"Da)
-
bencede cw lerle savaşmayalım :)
neden derseniz onları takıormuşuz gibi olur bu alemde bi tbt bilirim o yüzden millet savaşsın biz sadece izleyelim bize rakip kalmasın
zaten bizim rakibimzi yok :)
-
soru1:ben buraya 2 defa yazsam adım filmde 2 defa geçermü??? soru2:filmin ayşeciğin uzaylılar tarafından kaçırılmasıyla başlamasında ısrarlıym...olurmu???
-
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
-----------------------------
Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------Yardimlariniz icin tesekur ederim arkadaslar, Bas role adimin ve modlarin isimlerini koyucam :D dedigim gibi, bitisinde bu konuya yazan herkesin ismi gcicek ;) Muzik icin de mutlaka pm atarim. Buarada Cinema 4D kullanan ve Bilgisayari saglam olan (CAD Bilgisayari) arkadaslar ver sa cok yardimci olablirler, ozellikle render konusunda... Ben sahneyi veririm, render almak cok daha kolay olur ve daha kisa zamanda biter film...
Not: Beyaz Atlet olayini deniycem :D resim olarak yollarim :D
-----------------------------cinema 4d kullanmiorum ama bilgisyar saglam, Core 2 quad ,geforce 8800 gt var. Nasil yapcagimi anlatirsan yaparim :)
Hobaaa :D Core2 Quad :D haji biyere kaybolma :D sahneleri bitiriim, sana pm atarim. Cinema 4d R10.5 Programini yuklemen gerekicek ama... Neyse bir yolunu buluruz... Tesekur ettim haji. -
ErK bunu yazdı:
soru1:ben buraya 2 defa yazsam adım filmde 2 defa geçermü??? soru2:filmin ayşeciğin uzaylılar tarafından kaçırılmasıyla başlamasında ısrarlıym...olurmu???
:D haji ismin gecicek :D ama 1 defa :D burada ciddi bisey yapmaya calisiyoz yaw, ne aysecigi??? -
Tikky vurmaca yada isko avlama gibi bir senaryo fena olmaz.
-
konusu fena değil :) peki bu animasyonda nickler geçicekmi hiç ? yani rene holy fln gibisinden ???
-
Arkadaslar, TBT Logosu yapan varsa yollayabilirmi acaba, Arka plan Transparan olsun, PNG veya TARGA daha iyi olur... 3D olarak modelini cikarticam ve TBT nin ana binasinin dekorasyonuna koyucam logoyu :D
Yardimlariniz icin tesekurler....
-
hocam resimdeki animasyonu begenmedim o ne kas sistemi filan ortada daha modifiye edip biraz daha aksesuarı çok bilişime ayak uydurmuş bi animasyon olabilir arka fon ilede zaten animasyon uyuşmamız biraz daha görsellige önem verebilirsen süper olur
-
azrail_baba bunu yazdı:
hocam resimdeki animasyonu begenmedim o ne kas sistemi filan ortada daha modifiye edip biraz daha aksesuarı çok bilişime ayak uydurmuş bi animasyon olabilir arka fon ilede zaten animasyon uyuşmamız biraz daha görsellige önem verebilirsen süper olur
haji daha cok isi var onun, modifiye dicem. deneme amacli koydum resmi zaten... -
wc liler evreni ele geçirip şeriat kurmaya çalışsın, tbt liler de onlara karşı savaşsın:D:D