folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Tahribat Kisa Film (Yakinda Tahribat.Com"Da)

Tahribat Kisa Film (Yakinda Tahribat.Com"Da)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek

bencede cw lerle savaşmayalım :)

neden derseniz onları takıormuşuz gibi olur bu alemde bi tbt bilirim o yüzden millet savaşsın biz sadece izleyelim bize rakip kalmasın

zaten bizim rakibimzi yok :)

"Murid" Değil "Murit"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErK
    ErK's avatar
    Erkek
    soru1:ben buraya 2 defa yazsam adım filmde 2 defa geçermü??? soru2:filmin ayşeciğin uzaylılar tarafından kaçırılmasıyla başlamasında ısrarlıym...olurmu???

hangi çılgın beni banlayacakmış şaşarım...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
    -----------------------------
    Dj_Lethal bunu yazdı:

Yardimlariniz icin tesekur ederim arkadaslar, Bas role adimin ve modlarin isimlerini koyucam :D dedigim gibi, bitisinde bu konuya yazan herkesin ismi gcicek ;) Muzik icin de mutlaka pm atarim. Buarada Cinema 4D kullanan ve Bilgisayari saglam olan (CAD Bilgisayari) arkadaslar ver sa cok yardimci olablirler, ozellikle render konusunda... Ben sahneyi veririm, render almak cok daha kolay olur ve daha kisa zamanda biter film...

Not: Beyaz Atlet olayini deniycem :D resim olarak yollarim :D

cinema 4d kullanmiorum ama bilgisyar saglam, Core 2 quad ,geforce 8800 gt var.  Nasil yapcagimi anlatirsan yaparim :)

Hobaaa :D Core2 Quad :D haji biyere kaybolma :D sahneleri bitiriim, sana pm atarim. Cinema 4d R10.5 Programini yuklemen gerekicek ama... Neyse bir yolunu buluruz... Tesekur ettim haji.

Shaban Interactive Pro.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    ErK bunu yazdı:
    soru1:ben buraya 2 defa yazsam adım filmde 2 defa geçermü??? soru2:filmin ayşeciğin uzaylılar tarafından kaçırılmasıyla başlamasında ısrarlıym...olurmu???
    :D haji ismin gecicek :D ama 1 defa :D burada ciddi bisey yapmaya calisiyoz yaw, ne aysecigi???

Shaban Interactive Pro.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    Tikky vurmaca yada isko avlama gibi bir senaryo fena olmaz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek
    konusu fena değil :) peki bu animasyonda nickler geçicekmi hiç ? yani rene holy fln gibisinden ???

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Arkadaslar, TBT Logosu yapan varsa yollayabilirmi acaba, Arka plan Transparan olsun, PNG veya TARGA daha iyi olur... 3D olarak modelini cikarticam ve TBT nin ana binasinin dekorasyonuna koyucam logoyu :D

Yardimlariniz icin tesekurler....

Shaban Interactive Pro.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    hocam resimdeki animasyonu begenmedim o ne kas sistemi filan ortada daha modifiye edip biraz daha aksesuarı çok bilişime ayak uydurmuş bi animasyon olabilir arka fon ilede zaten animasyon uyuşmamız biraz daha görsellige önem verebilirsen süper olur

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    azrail_baba bunu yazdı:
    hocam resimdeki animasyonu begenmedim o ne kas sistemi filan ortada daha modifiye edip biraz daha aksesuarı çok bilişime ayak uydurmuş bi animasyon olabilir arka fon ilede zaten animasyon uyuşmamız biraz daha görsellige önem verebilirsen süper olur
    haji daha cok isi var onun, modifiye dicem. deneme amacli koydum resmi zaten...

Shaban Interactive Pro.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

wc liler evreni ele geçirip şeriat kurmaya çalışsın, tbt liler de onlara karşı savaşsın:D:D

Boş İşler Uzmanı..
Toplam Hit: 16138 Toplam Mesaj: 128