Tahribat Kisa Film (Yakinda Tahribat.Com"Da)
-
Senaryo ne olursa olsun filmin sonunda filmin kahramanı kafasını telekoma soksun :) benim de adım geçsin. güzel olsun :))
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------yönetmenim senin gibi böle adam yapmak için ne gerekiyor. hangi program ? bende kendi karakterimi yapıyım özendim şimdi :D böle kıllı bişi yapcam :D
edit bu arada yönetmenimn msnde sattın 2 dk de beni :| okadar umutlanmıştım başrol oynuycam diye :(
-----------------------------
Hji ben cinema 4d ve onunla alakali tum programlari kullaniyom :D Ama basliycaksan MAYA ya basla derim... ZBrush da karakter modellemede iyi, ozellikle de yaratiklar icin... -
Yeni resimler beklioruz :D bide senaryodan bahsetsene bi tam nası olacagından filan
-
Güzel yardım felan lazımmı
-
ulan foxxly bütün rolleri kesmiş :| adam soyunuyo isim buluuyo senaryo yazıyo :F
şimdi de programlara el attı kendi filmini çekicek galiba :F
bu arada yüce karakter zokoro da olmalı yani :/ fox'un kankası rolünde :F
-
300 spartalıya karşı tbt yap
-
zuahahah :D Floxxy fikirlerini buraya yansit haji :D msn e giremiyorum... burada, isten firsat kaldigi gibi film icin modelleme yapiyorum.. en kisa zamanda resim ve fragmanini da ekliycem. dedigim gibi, filmin senaryosunun bir kismi surpriz :D yalniz, seslendirme konusunda endiselrim. var... kaliteyi korumak acisindan konusma eklemeyebilirim... veya sagla studyo kaydi yapabilecek arkadaslar varsa bana pm atsinlar...
-
uçan kedi zokoko ve fox un maceraları part1 :D
bilişim üzerine olsun ama sen belgeselde çekebilirsin :F (konulu film , konusuz film :D )
-
tebrikler sana kolay gele :)
-
Olum piskopat mısınız
Rene ile yarışa girilir mi :P
Toplam Hit: 16123 Toplam Mesaj: 128