Tahribat Kisa Film (Yakinda Tahribat.Com"Da)
-
beyaz atletli canavar yap dayi
reneye gonderme olsun =)
-
müziklerde yardımcı olabilecek adamda çıktı. senaryo şu olabilir veya şu olabilir demektense şu olur diyerek uzunca bir seneryo yazmak daha mantıklı olabilir.
resimde güzel eğer resimdeki gibi bişey çıkartırsan ortaya tarihe geçeriz. -
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------
müziklerde yardımcı olabilecek adamda çıktı. senaryo şu olabilir veya şu olabilir demektense şu olur diyerek uzunca bir seneryo yazmak daha mantıklı olabilir.
resimde güzel eğer resimdeki gibi bişey çıkartırsan ortaya tarihe geçeriz.
Ayipsin haji, o sadece tek bir karesi, ayni kalitede olucak.. daha kaliteli de yapabilirim ama pc sorun cikartir... -
karatahta bunu yazdı:
Kötü Adam İsko olsun filmde..
-----------------------------hacım bu fikiri atlamayasın sakın hea. öle ayrı bi karekter kasacam diede üzülme resmini direkt koysan zaten olur. o modellerle aynı yarı insan gibi :)
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
RIPER bunu yazdı:
Müziklerde yardımcı olabilirim.
iyi olur haji ;)
-----------------------------O zaman ihtiyacın oldursa sen bana o anki ambiyansı pm çek ben sana yollarım uygun müzik.
-
RIPER bunu yazdı:
-----------------------------Dj_Lethal bunu yazdı:
RIPER bunu yazdı:
Müziklerde yardımcı olabilirim.
iyi olur haji ;)
-----------------------------O zaman ihtiyacın oldursa sen bana o anki ambiyansı pm çek ben sana yollarım uygun müzik.
OK haji, sagolasin... -
walla hajım fikir çok iyi...benim de katkım şöyle:::mesela film şöyle başlayabilir-hikayedeki ayşeciğe araba çarpar...ya da hikayedeki ayşeciği denyoyu felan sıkıştırırsan film daha anlamlı olur...herhangi bir konuda yardıma ihtiyacn olrsa pm atabilirsin...künyeye beni de yaz pls...
-
valla kardeş düşünce güzel benimde aklıma gelmişti ama ben senin gibi öle 3d filan yapamam :) yanlız seneryo varya tırt :S bu işi biraz daha iddileştirmek lazım bizim skogana göre bişiler yazmak lazım bu siteyi ayakta tutan şeylere göre senaryo yazmak yani burada geçirilen zman arkadaşlık baz alınmalı diye düşünüyorum ben tabi genişletilebilir. artık uzaylı muhabbeti klışeleşti beah...
-
karatahta bunu yazdı:
Kötü Adam İsko olsun filmde..
-----------------------------bencede :P
-
güzel düşünce merakla bekliyoruz bitirmeni ama karakterlere isim koymayı düsünürsen bence sadece admin ve modların isimlerini koymak daha mantıklı olur yoksa basa cıkamazsın ;)