Tahribat Kullanıcılarına 100 Mb Asp/Php BEDAVA HOST . İl Yazan 5 Kişiye. :D
-
Neyin geyiği donuyor anlamadım ki..
Buzul kadar kral adam az bulunur...
Sizin ne kadar muhabbetınız vardır bılmem gerçi ama sanırsam buzul la bu sitede en cok muhabbetı olan benim...
O adam ankara'ya geldıgınde bıle hesaplarda elını cebıne atan bır adam...
Buzul host vercem dedıyse vercegınden demıstır...
Nicoteen abu, gel PM at bana MSN adresını halledelım su sorunu...
Bosuna burda polemiğin alemı yok...
-
tamamam madem o kadar iyi tanıyon buzulu konusalım ekle gel kardeim ortada sorun yoktu taaki buzul ole ağır laflar ediinceye kadar.. Burda polemik yaratacak olsam zaten teklifini kabul etmem msne gel,burayı daha fazla kirletmeyelim
bahriyelisubay@hotmail.com --> toplu görüşme olmasın olacaksada sadece adminlerle olsun eğer forumda ve pmde konustuğu gibi konusmaya devam etmıcekse buzul ki sen iyi tanırsın onu da al... -
buzul tbt deki en kral adamlardandır hele bu tarz maddi konularda kralında kralıdır hiç bi zaman yamuğunu görmediğim gibi kıyağını çok gördüm durduk yere sen benden önceleri host almıştın diyip ücretsiz domain verdiğini hatırlıyorum daha dün gibi..
olayın tatlılıkla halledebileceği kanaatindeyim buraya bu kadar sorun yansıtmananın bi anlamı yok
tabi olayı büyüteninde makul bi şekilde özür dilemesi yerinde olur sanırım.. -
nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------tamamam madem o kadar iyi tanıyon buzulu konusalım ekle gel kardeim ortada sorun yoktu taaki buzul ole ağır laflar ediinceye kadar.. Burda polemik yaratacak olsam zaten teklifini kabul etmem msne gel,burayı daha fazla kirletmeyelim
bahriyelisubay@hotmail.com --> toplu görüşme olmasın olacaksada sadece adminlerle olsun eğer forumda ve pmde konustuğu gibi konusmaya devam etmıcekse buzul ki sen iyi tanırsın onu da al...
-----------------------------
? bu ne demek ben sana ne zaman ne ağır lafı ettim sen bilmem hostu bi tarafına sok demeden önce tabi??bide benim üstüme atma bi tarafn sıkışmazda o küfürlü pm ni silmezsen tabi ilk yapan sensin gerçi ss ve loglarda duruyor
yapıyorsun yapıyorsun bide bana kakalıyrosun lafı oh valla senden kralı yok.
+ polemiği yarattın zaten bilmem farkındamısın ilk mesajında gerektiği kadar kirletmişsin.
-
Ha yazmiyim diyom ha yazmiyim diyom ama yok arkadaşlar bi insanı tanıyorsunuz ok ! Nasıl biri oldunu anlatmaya çalışıyorsunuz ona da ok !
Ama burası WC değil kefalet sistemi çalışmıyor burda ben adresimi yazdım oraya adam akıllı,barışçıl konusacak varsa gelsin.Mesele host muhabbeti gibi lanse ediliyor ona kızıyorum a.Q !!!!!!!!!!!!!!!! -
nikoteen bunu yazdı:
Ha yazmiyim diyom ha yazmiyim diyom ama yok arkadaşlar bi insanı tanıyorsunuz ok ! Nasıl biri oldunu anlatmaya çalışıyorsunuz ona da ok !
Ama burası WC değil kefalet sistemi çalışmıyor burda ben adresimi yazdım oraya adam akıllı,barışçıl konusacak varsa gelsin.Mesele host muhabbeti gibi lanse ediliyor ona kızıyorum a.Q !!!!!!!!!!!!!!!!
wc lafını kim etti sorması ayıptır adamlar girmiş yorumlarını yapmışlar emin ol o yorumlar sana yapılmış olsa ben ne wc yada başka birşeyi örnekleme çabasında girerdim wc yi falan olaya karıştırıpta milletin bilinç altını etkilemeye çalışmaz yemezler.+ barışçıl falan demişsin ilk mesajındaki küfürler duyuro halen görüyorum barışçıllığını....
pm ne yazdığında duruyor ordanda görüyorum...
mesele zaten 1 host, problem bu senin tabirinle bi tarafını yırtmana gerek yok herşeyi herkes okuyor. adminler okur ve gerekeni yaparlar.
-
tuh kacırdık hostu radyo sitesi acıcaktık :)
-
sen hala konusuyon mu yaa :)) neden msnden kaçıyon diyeni de gördük :)) Olatyı adminler ciddiye almıyosa ben nie alcam malul durumda olan benim... sana herkes kefil oluyo zaten :))
Kimseye bişey açıklamak zorunda da değilim ama ben kendimi açıklmaya çalıştım msnde de nasıl konustuğunu gördük hala buraya yazmaya da devam ediyon güzel güzel konusmaya geldik testur bismillah dedin gerisi malum...
Sen ye kendini dur aslanım... Loglara göz atmaya gerek duyulursa bende burdayım sen de burdasın... Eeee daha ne uzatıyon hala ??? Neden polmik yapıyon :)) -
uzatmıyorum sadece mesajlarına karşılık veriyorum atıp tutarken susmamı bekleme ayrıca polemik yaratacak olsam msn de iade ettiğim küfürleri sana burdan ederdim değilmi ? orası msn burası tahribat orası kişisel bir yer aklımdan geçeni sana orda söyleyebilirim ama senin gibi burda yapmam merak etme.
-
bir kürdo lafı geçiyor açıklama yapma ihtiyacı hissettim bünyemde :)
nikoteen bir kaç gün önce geldi dedi ki sende buzul online mı? evet dedim. yalnış hatırlamıyorsam buzula kendisini listeye kabul etmesini söyledi. bende gittim buzula söyledim. o da listem dolu ekleyemem o eklesin dedi. hatta sanırım sonra listesine baktı ve bahriyelisubay mı dedi. bende evet dedim. buzul da ekli bende dedi. ama ben listede ekli olduğunu nikoteen'e ilettim mi iletmedim mi onu hatırlamıyorum dalgınlığıma gelip unutmuş olabilirim.yani aslında ortada buzul'un kaçtığı ya da host vermekten çekindiği gibi bir durum yok. yani buzul'u tanırım host için kimseden kaçmaz. ha nikoteen olayı host meselesi olarak değil sözünde durmamak olarak görüyor. ona da hak veririm ama ortada bir yanlış anlaşılma var bunu belirtmek isterim. yani ne buzul vermemezlik etti ne de nikoteen temelde bir hata yaptı. sadece bir yanlış anlaşılma ve msn'den kaynaklanan teknik bir hata :)