folder Tahribat.com Forumları
linefolder Domain - Hosting - Reseller - Dedicated Server - Virtual Server - IRC Shell - Seedbox
linefolder Tahribat Kullanıcılarına 100 Mb Asp/Php BEDAVA HOST . İl Yazan 5 Kişiye. :D

Tahribat Kullanıcılarına 100 Mb Asp/Php BEDAVA HOST . İl Yazan 5 Kişiye. :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

ayrıca nikotinin msn si bende ekli şuan ? ne engelli nede silik...

bence sen kendi msn adresine bak belki sen engellemişsindir... bakmanada gerek yok sana hostun h sini vermem o kadar laftan sonra zaten.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Muhaha ne oluyo lan bütün kankalar bir araya toplanmış gün mü yapıyonuz =)

Adam kurdonun msnde online ken bende gözükmüyodu kurdo şahit. + bi host için yaygara kopardığım yok adam söz verdi tutmadı bende bunu tüm tarikatın önünde söledim adminler gereğini yapsın deyip duran bi mal var ki o mala kesinlşikle katılıyorum. bİZ en azından buraya yazıyoruz buzul gibi pmden küfür etmiyoruz. Lan dallama al hostunu g.tüne sok görende seni delikanlı beni provakatör sanacak a.Q yok bu saatten sonra istese de alamaz mış yok cart yok curt elli tane pm attım sana bu pmleri attıktan sonra foruma kaç defa başka topiklere yazdığını gördüm kayıtlar orda çıkarsın rene yalan atan banlansın a.Q ole bılıp bulmeden konusmayın sizde saz arkadaşları buzula laf yokmuş 1 senedir tanırmış banane istersen 10 sene tanı a.Q ben adamın yaptığı yamuğu anlattım site logları,Kelvin ve Kurdo nun şahitliği herşeyi açıklar ole mal mal konusmayın bilip bilmeden a.Q

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    ya hocam bi git alla aşkına gece gece çoşturma beni sen çekil aradan loglar ortada sen buzul musun da bu kadar emın konusuyon kendinden :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

olm 1. si senden korktuğumdan değil pm den söylediğin lafı iade ettim.

2.si bilader msn de baktım silik veya engelli değilsin zaten bi bak istersen salaklamaya sen engellemiş olabilirsin.

3.sü msn ekleyen herkes hostunu aldı ayağına hizmetçimi bekliyrosun sorması ayıptırç

4. burası tahribat neden polemik yaratıyorsun ? sonuçta vermezsem bana forumda küfür etme hakkını sana kim veriyor ? sorunun varsa çak pm den neden burayı polemik ortamına çeviriyorsun yada aç telefondan ne konuşacaksan konuş o kadar yürekliysen tabi burayı neden polemik merkezine çeviriyorsun.

5. ayrıca forumdan biri birine böyle küfür ettiğinde ne yapılıyorsa adminlerden aynısını ben suçluysam bana niko suçluysa nikoya yapmasını rica ediyorum sonuçta özgür ve adaletli bir ortam burası.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya hocam bi git alla aşkına gece gece çoşturma beni sen çekil aradan loglar ortada sen buzul musun da bu kadar emın konusuyon kendinden :)
    -----------------------------
    tamam bilader yayınla loglarına bakalım tabi loglar yayınlanırken benim tahribata online olmamada bakın 3 gündür girmiyorum tbt ye ben.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek

alonzo vas hıyır :D rahat olun yürü be hojam kim tutar seni xD

konu birazdan çöp (içimden gelen bir ses..) 

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    konusmak anlamsız "a.Q" ne zmandan beri küfür oluyo he eğer küfür oluyasa da tarikatın yarısının babnlanması lazım. Neyse sadece loglar konusur diyorum eğer ben sana elli tane pm attıktan sonra sen foruma girip elli tane topiğe mesaj yazım pmime cevap yazmadıysan banlanmaya hazırım. Msn e gel dedin hocam dedim zaten online ım sonra yine pm attım hocam dedim sanırım engellemiş ya da silmişsin msn adreimi yazıp yolladım sonrada hiç bir pm gelmedi msnime ekleme falan da..

Neyse ney beni millete böle polomik yaratıyo die gosterdin ya asıl ona helal olsun. Tutmıcan bi söz vermicen verirsen de sonuclarına katlanacan yazarım tabe harkesin onunde kı kım ne oldunu bilsin. Sen söz verip tutmıcan sonra bu bole kalacak oldu janım selam söyle.

Evet hosta çok ihtiyacım var ama ne o pmler nede topiğine yazdıklarım host muhabbeti değil,anlayan anlar zaten neden yazdığımı 20Ytl lik şey için kıçımızı yırtacak adam değiliz.Ben pmlerimi okuduğunu bildiğim halde cevap yazmamana sinirlendim.Neyse daha fazla uzatmıcam son sözüm ; Loglar konussun...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

oke konuşsun loglar ayrıca o listedeki adamlarda konuşsun olurmu

loglar konuşursa sen kaybedersin her logda msn ekle diye kıçımı yırtım ben. ayrıca polemik oluşturmana gerek yoktu neden kürdoyla çokluya girince kaçıyorsun onuda yaz buraya mağdem kürdoyla haber saldım demesini biliyrsun kaçtım demesinide bilde herkes anlasın ayrıca msn adresimde eklisin sen engelli yada listede olmayanlar arasındada değilsin...

ayrıca reklam yapıyor demişsin tahribat linki atın demekten başka ne reklamı yaptım ?

milleti kandırıyorsun demişsin senden başka herkes aldı bir kişininde domaini açılacak oda yarın hallolacak zaten.

ayrıca verilen beleş host sayısı 5 değil 10 u buldu.... bazı müridlerde çok lazım diyince kıramadım.

dip not : beni rezil edeceksen telefonumu vereyim benle konuş

20 ytl lik host için kıçımızımı yırtacağızdemişsin farkındamısın zaten bunu yapmışsın bu mesajların yazılma sebebide bunun ispatı.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

görende msnden korktu kaçtı sanacak :)) Ya hoca ben senle msnden nie konusayım ne ispatlıcam sana sen zaten biliyon gerçeği bak burda nie kaçmıyom madem herkes bilsin diye.

Kürdonun toplu gorusme yapacanı bilseydim çevrim içi olmazdım zaten :)

Ben sana burda sen bana msne ekle demedin demiyorum millete yanlıs lanse etme hiç gereği yoktu diyorsun polemik yaratmadnın pm attıktan 2 hafta sonra bile msnine eklemeyen sensin asıl ben host için bu kadar yaygara koparacak olsaydım başka adres alır tekrara eklerdim seni ama ben neden eklicem ben pmde adresmi yazıp yollamısım sana sözü veren sensin aradan aylar geçmiş madem ki verecektin sen neden eklemedin msn e :)) Neyse hoca bak bura tartısma yeri değil son kez diyom laflarına dikkat et kıçımı yırttığım falan yok he yortıyor olsam da soylerım neyden çekinecem ??

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

hayırdır b çekinme hissetim bu son mesajında ?

ayrıca pm lerde msn ekle ordan görüşelim diye yazdım okuman yokmu ? polemik olmamışta ne olmuş söylesene bana ?

son 15 mesaja bak ayrıca bir sorunun varsa buna formu alet etme... beni tanımıyorsanda hakkımda yorum yapma

pm den yada mailden atarsın bi mesaj ben okurum...

benim profilime olsun kendi pm ne olsun ve bu mesaja olsun buzul şöyle böyle diyorsan demekki bi tarafını yırtıyorsun (kendi tabiriyle söylüyorum kesinlikle küfür etmiyorum onun gibi.).

senin gibi adamlara zaten host verilmez. msn ekleyen adamlar ilk gün kimi bana lazım değil ihtiyacı olan birine ver dedi kimide benim alan adına ihtiyacım yok host ver dedi ama senin gibiside çıkıyormuş demekki.

Toplam Hit: 24632 Toplam Mesaj: 109