folder Tahribat.com Forumları
linefolder Domain - Hosting - Reseller - Dedicated Server - Virtual Server - IRC Shell - Seedbox
linefolder Tahribat Kullanıcılarına 100 Mb Asp/Php BEDAVA HOST . İl Yazan 5 Kişiye. :D

Tahribat Kullanıcılarına 100 Mb Asp/Php BEDAVA HOST . İl Yazan 5 Kişiye. :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------
    renegadealien bunu yazdı:

6 ay oldu a.k.

Arşiv...

Hostları versin artık a.Q. Adamla başkalarının aracılığıyla msnden irtibata geçmeye çalışıyorum onlarıda iplemiyor msne gel diyor hala beni eklemiş değil bak buzul ne dicem o hostu al münasip bi tarafına sok tamam mı güzel kardeşim. İnsanlarla taşak mı geçiyon reklamını yapıyon a.Q Ne boksun anlamış değilim.Hosta o kadar çok ihtiyacım vardı daha doğrusu domaine o kadar koşturdum bu işin peşinden ama sen sahtekarın tekisin al şimdi o domainini üstüne otur a.Q.Hala peşinden koşturacak değilim bir daha da böyle bebelikler yapma akıllı ol koçum tamam mı !?
    Ne diyosun amk adam vericem dediyse vercek tarih belirtmişmi?Ben olsam sana ziksen bi bok vermem.Buzulu tanımadan atıp tutma(bende 1-2 konuşma haricinde çok tanımam ama o konuşmalardan anladım)Kalitesiz kalitesiz şeyler yazıosun.Beynin gidip geliyo senin heralde bide millete akıllı ol diyosun.Amk ya..

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:

hostunu almayan 1 kişi var (nikotin hariç zaten istesede alamaz bu saaten sonra) oda eklesin msn e vereyim ehliyet sınavlarımdan dolayı giremedim şu aralar nete..

Charisma@live.nl

the one and only yaramaz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    YaRaMaZ bunu yazdı:
    BuZuL bunu yazdı:

hostunu almayan 1 kişi var (nikotin hariç zaten istesede alamaz bu saaten sonra) oda eklesin msn e vereyim ehliyet sınavlarımdan dolayı giremedim şu aralar nete..

Charisma@live.nl

iyide bilader msn ye eklemezsen ben sana nasıl verecem hostu ? ayağınıza servismi bekliyorsunuz

admin@webteknigi.com ekle msn e verelim diyoruz alan adamlar nasıl aldı sorması ayıptır ?

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

alanzo bunu yazdı:
    akıllı bırısı olsaydı ortalıgı karıstırmazdı ıkıncı dafa aynı seyı yapıyor admınler gerekenı yapmasını ıstıyoruz...
    evet abi aynen yapılsın gereken bana adam resmen hakaret ediyor profilime ve pm den iğrenç mesajlar yazıyor...

adminlerden gerekenin yapılmasını rica ediyoruz.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

hacı kime güvenip güvenmediği önemli değilki sonuçta tahribat burası torpil işlemez burda.

gereken yapılır şüphem yok. ss alındı adminlere pm attım zaten kimse beni aşağılayamaz... hemde host yüzünden karalayamaz adam reklam yapıyorsun diyor neden tahribat linki atın diyorum o zaman zirvesoft logosu linki atın derdim öyle bir derdim olsaydı..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

kimse BuZuL hakkında laf etmesin.1 senedir tanırım kendisiini,kimseyle taşak oynayacak bi adam değil ki gerizekalı bi adamda değil kendi ekmek yediği işte kendine zarar verecek iş yapsın."al gtne sok" "yok böle" yap gibisinden laflarınız hiç hoş değil nikkotin bey.pm yolu,profile yorum yoluyla yaptığında son derece saçma,bundan önce yaptığın  bi davranış daha vardı ama onu açıklamayalım istersen.adam msne gel diyo,adam bulamamış ne küfrediyosun?ben de zamannda buzulla bi konuda tartıştm olur tartışma ama sezarın hakkı sezara.adam iyi bişey yapmak istemiş,müridlere yardım etmek istemiş,sen taraflı problemler yüzünden  alamamışsın bi de küfrediyosun.yuh hoca ne diyim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:

hacı kime güvenip güvenmediği önemli değilki sonuçta tahribat burası torpil işlemez burda.

gereken yapılır şüphem yok. ss alındı adminlere pm attım zaten kimse beni aşağılayamaz... hemde host yüzünden karalayamaz adam reklam yapıyorsun diyor neden tahribat linki atın diyorum o zaman zirvesoft logosu linki atın derdim öyle bir derdim olsaydı..

Sie et Buzul açıklama yapma,gerek yok!biliyo herkes kimin ne olduğunu...50 kez yeni msn imi kopyalayıp ekle dememe rağmen eklemesende tbt'nin editçisisin:D Gereken yapılır:)

72. kullanmadığım  mailimi yolladım buzula:D ben eklemeye üşeniom:P Buzul kral adamdır:) Sohbeti güzeldir.Japon bile olabilir:|

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    çok ayıp heç yakıştıramadım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

hacı msn adresim doldu şuan zaten bazılarından iletiyi çevrimdışı alıyorum.

msn de oturupta 1000 kişinin ismini tek tek okuyamam o yüzden grup oluşturdum ve online olanları oraya sallıyorum 1 ay sonrada hiç online olmayanları silecem zatn ekleyemiyorum adam çünki uyarı veriyor doldu die.

2. konuya gelelim adamlarla bana haber yolluyormuşsun tamam kardeş neden çoklu konuşmaya davet etmiyorsun ayrıca ben bi dönek olsam bile ki değilim ! senin bana forumdan küfür etmen ve imzana böyle saçmalıklar yazmanı gerektirmez amacın beni rezil etmekse zaten burdaki herkes beni tanır. gerektiğindede beleş host verdiğimide bilirler reklam amacıda gütmüyorum sadece müridlerin yararlanmasını istedim olay bu... yararlanan adamlarda çok teşekkür etti zaten senin gibisi çıkmadı :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar sizde söylediniz gereksiz yere küfürleşmelere falan gerek yok adminlerin nasılsa haberi var bişeylerden bence kalp kırmalara gerek yok adminler birazdan hallederler sorunu gibime geliyor...

iki arkadaşıda pek tanımam oyüzden tarafsızım şuan...kalp kırmalara son verin bence kim neyaptıysa ne dediyse olmuş bitmiş banlanan banlanır banlanmayan devam eder...

SELAMETLE...

Toplam Hit: 24631 Toplam Mesaj: 109