Tahribat Kullanıcılarına 100 Mb Asp/Php BEDAVA HOST . İl Yazan 5 Kişiye. :D
-
Ulan sayfa hortlayınca, heyecanlandım, yine mi dedim :D
-
ba$lıkta il yazan 5 kişiye. dio ak yazıorum İstanbul ankara adana mersin bak il yazdım hani hostum :S ?
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------
ba$lıkta il yazan 5 kişiye. dio ak yazıorum İstanbul ankara adana mersin bak il yazdım hani hostum :S ?
-----------------------------hoca iyi yakalamışsın:D
--------------> il <-------------- -
abü ben hala bişey alamadım.Alanlar teyit ederse sevinirim yoksa bu bir reklam mıydı sorusu geliyor akla onca pm attım,msn adresimi verdim msn'e gel diyo kendisi yok ne iştir anlamadım.Yok eğer vermeyeeksen de vermiyecem a.Q bu bir reklamdı sizde sazan gibi atladınız de !
-
nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------abü ben hala bişey alamadım.Alanlar teyit ederse sevinirim yoksa bu bir reklam mıydı sorusu geliyor akla onca pm attım,msn adresimi verdim msn'e gel diyo kendisi yok ne iştir anlamadım.Yok eğer vermeyeeksen de vermiyecem a.Q bu bir reklamdı sizde sazan gibi atladınız de !
veriyor hostları rlx. ben bu gün görüştürücem seni merak etme :) bahriyelisubaydı sanırım ekliyorum. -
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------Sana hostmu verilir acaba..:)
-
hacı biz sona kaldık :Dnapacaz:D
-
6 ay oldu a.k.
Arşiv...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------6 ay oldu a.k.
Arşiv...
Hostları versin artık a.Q. Adamla başkalarının aracılığıyla msnden irtibata geçmeye çalışıyorum onlarıda iplemiyor msne gel diyor hala beni eklemiş değil bak buzul ne dicem o hostu al münasip bi tarafına sok tamam mı güzel kardeşim. İnsanlarla taşak mı geçiyon reklamını yapıyon a.Q Ne boksun anlamış değilim.Hosta o kadar çok ihtiyacım vardı daha doğrusu domaine o kadar koşturdum bu işin peşinden ama sen sahtekarın tekisin al şimdi o domainini üstüne otur a.Q.Hala peşinden koşturacak değilim bir daha da böyle bebelikler yapma akıllı ol koçum tamam mı !? -
abi ben adama bişey demiyorum hostunu msn ekleyipte alanlar aldı zaten + kimseyi kandırmayız bir kere ağzımızdan çıkıncada yaparız.
+ kardeşim reklamını yapma demişsin ben reklamımı yapacak olsam farklı bir yol izlerdim zirvesoftan herkese hediye gibisinden...
ayrıca host falanda vermiycem sana sen gel bana söv say sonra host iste.
ve adminlerden gerekenin yapılmasını rica ediyorum bu adam bana küfür ediyor imzasına yazıyor profilime bebe yalancı host falan vermez diyor... ayrıca yazdığı yazıların ss sini aldım aynen bekliyorum gerekenin yapılmasını.
hostunu almayan 1 kişi var (nikotin hariç zaten istesede alamaz bu saaten sonra) oda eklesin msn e vereyim ehliyet sınavlarımdan dolayı giremedim şu aralar nete..