Tahribat Müridleri...İtiraf Edelim :)
-
herkezin basina gelen ali$ilmadik, olagandisi konulari, çekindigi veya herhangi bir sebepten dolayi söyleyemedigi konulari yazalim...
-
bu gün peşime gay takıldı zor kaçtım(hp'ye msnde itiraf ettimya gerçi olsun)
edit:35-40 yaşında kocaman herifti ulan. elalemin peşine karı takılır bize düşe düşe top düştü daha ne diyem bilmemki..
-
itiraf ediyorum
anne o vazoyu ben kırdım.
yemek takımınıda ben kırdım.
kardeşimi dövdüğün için senide kırdım vs vs
jannissary nin ki fevlakede a.cıkcası :|
-travestiye çükün varmı diye sordum.
itiraf ediyorum
ne diyorum :|
itiraf ediyorum
forumda yeni nesil güzin ablalar türemeye başladı :| -
Okulda pantılonum yırtıldı altı:)çaktırmamak için canım çıktı yerimden hiç kalkmadım:)
okuldaki tuvaletlere yazılar yazdım:)
okuldaki pc lere keylogger kurdum.msn şifrlerini aldım milletin:)(Ama hiç birisinii değiştirmedim kullanmadım.zevk için)
Okuldaki bilgisayar öğretmenine sinirlendim.Pc kasalarının ram lerini cd sürücülerini bozdum
Okuldaki pc lere virüs attım
Müdür yardımcısının pc sine girip not değiştirmeye çalıştım ama yapmadım:D
Sınıf defterini yok etttim
-
eet ben birini seforum ama kendisine söyleyemiyorum..
-
itiraf ediyorum; bilgisayarım ve internet sizi seviyorum i love you :D siz olmadan yapamıyorum...
-
itiraf ediom uzun süre CW nin anlamini bilmiyordum sürekli yazışmalarda görüyordum.. Ne zaman ki hacklendi o zaman öğrendim site olduğu.
-
ismailca bunu yazdı:
-----------------------------itiraf ediom uzun süre CW nin anlamini bilmiyordum sürekli yazışmalarda görüyordum.. Ne zaman ki hacklendi o zaman öğrendim site olduğu.
-----------------------------kardeşi kusura bakma ama zuhahahaha:)
bende itiraf ediyimm:cw hacklendi diye söylentiler falan var.Ama ben inanmıyorum çünkü zone falan da yok.Ben gözümle görmeden inanmam
-
küçükken abimin okul çantasini karistirirken garip bir video kaseti buldum...ne kaseti oldugunu sormayin :D
-
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------
doktordanger bunu yazdı:
-----------------------------Okulda pantılonum yırtıldı altı:)çaktırmamak için canım çıktı yerimden hiç kalkmadım:)
okuldaki tuvaletlere yazılar yazdım:)
okuldaki pc lere keylogger kurdum.msn şifrlerini aldım milletin:)(Ama hiç birisinii değiştirmedim kullanmadım.zevk için)
Okuldaki bilgisayar öğretmenine sinirlendim.Pc kasalarının ram lerini cd sürücülerini bozdum
Okuldaki pc lere virüs attım
Müdür yardımcısının pc sine girip not değiştirmeye çalıştım ama yapmadım:D
Sınıf defterini yok etttim
Bundan sonrada eylemlerim devam edicekk...:)
daha neler nelerr
-----------------------------
okulda yaptıın ipnelikleri sölemicen.ayrıca biraz sallıyomuşun gibi geldi bana. yada anarşist mi olmaya çalışıyosun.??? :A
-----------------------------yemin ederim ki yalan yok.Ha virüs atma hariçç hepsi doğru.Okula gitmiyince yok yazılıyodum bende okul çıkşları yoklama kağıdını yok ediyodum yalan yokk:Orda dediklerimin hepsi doğru belki sizlerde yapıyorunuzdur..
-
itiraf ediyorum : 2005 tarihi itibari ile yaşayan bir ölüyüm...Yaşamıyorum aslında...ölünce