folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat Müridleri...İtiraf Edelim :)

Tahribat Müridleri...İtiraf Edelim :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi
    herkezin basina gelen ali$ilmadik, olagandisi konulari, çekindigi veya herhangi bir sebepten dolayi söyleyemedigi konulari yazalim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

bu gün peşime gay takıldı zor kaçtım(hp'ye msnde itiraf ettimya gerçi olsun)

edit:35-40 yaşında kocaman herifti ulan. elalemin peşine karı takılır bize düşe düşe top düştü daha ne diyem bilmemki..

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

itiraf ediyorum

anne o vazoyu ben kırdım.

yemek takımınıda ben kırdım.

kardeşimi dövdüğün için senide kırdım vs vs

jannissary nin ki fevlakede a.cıkcası :|

-travestiye çükün varmı diye sordum.

itiraf ediyorum

ne diyorum :|

itiraf ediyorum

forumda yeni nesil güzin ablalar türemeye başladı :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doktordanger
    doktordanger's avatar
    Erkek

Okulda pantılonum yırtıldı altı:)çaktırmamak için canım çıktı yerimden hiç kalkmadım:)

okuldaki tuvaletlere yazılar yazdım:)

okuldaki pc lere keylogger kurdum.msn şifrlerini aldım milletin:)(Ama hiç birisinii değiştirmedim kullanmadım.zevk için)

Okuldaki bilgisayar öğretmenine sinirlendim.Pc kasalarının ram lerini cd sürücülerini bozdum

Okuldaki pc lere virüs attım

Müdür yardımcısının pc sine girip not değiştirmeye çalıştım ama yapmadım:D

Sınıf defterini yok etttim

Yeni wep sitem www.bilisimbilim.com inş reklama girmez::).Yaw reklamsa söyleyin kaldırız. her türlü haberi bulabilirsiniz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek

eet ben birini seforum ama kendisine söyleyemiyorum..

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    itiraf ediyorum; bilgisayarım ve internet sizi seviyorum i love you :D siz olmadan yapamıyorum...

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek

itiraf ediom uzun süre CW nin anlamini bilmiyordum sürekli yazışmalarda görüyordum.. Ne zaman ki hacklendi o zaman öğrendim site olduğu.

Yakarız Bu Gezegeni...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doktordanger
    doktordanger's avatar
    Erkek
    ismailca bunu yazdı:
    -----------------------------

itiraf ediom uzun süre CW nin anlamini bilmiyordum sürekli yazışmalarda görüyordum.. Ne zaman ki hacklendi o zaman öğrendim site olduğu.

kardeşi kusura bakma ama zuhahahaha:) 

bende itiraf ediyimm:cw hacklendi diye söylentiler falan var.Ama ben inanmıyorum çünkü zone falan da yok.Ben gözümle görmeden inanmam 

Yeni wep sitem www.bilisimbilim.com inş reklama girmez::).Yaw reklamsa söyleyin kaldırız. her türlü haberi bulabilirsiniz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi
     küçükken abimin okul çantasini karistirirken garip bir video kaseti buldum...ne kaseti oldugunu sormayin :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doktordanger
    doktordanger's avatar
    Erkek
    DeFactorx bunu yazdı:
    doktordanger bunu yazdı:

Okulda pantılonum yırtıldı altı:)çaktırmamak için canım çıktı yerimden hiç kalkmadım:)

okuldaki tuvaletlere yazılar yazdım:)

okuldaki pc lere keylogger kurdum.msn şifrlerini aldım milletin:)(Ama hiç birisinii değiştirmedim kullanmadım.zevk için)

Okuldaki bilgisayar öğretmenine sinirlendim.Pc kasalarının ram lerini cd sürücülerini bozdum

Okuldaki pc lere virüs attım

Müdür yardımcısının pc sine girip not değiştirmeye çalıştım ama yapmadım:D

Sınıf defterini yok etttim

Bundan sonrada eylemlerim devam edicekk...:)

daha neler nelerr

okulda yaptıın ipnelikleri sölemicen.ayrıca biraz sallıyomuşun gibi geldi bana. yada anarşist mi olmaya çalışıyosun.??? :A

yemin ederim ki yalan yok.Ha virüs atma hariçç hepsi doğru.Okula gitmiyince yok yazılıyodum bende okul çıkşları yoklama kağıdını yok ediyodum yalan yokk:Orda dediklerimin hepsi doğru belki sizlerde yapıyorunuzdur.. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    itiraf ediyorum : 2005 tarihi itibari ile yaşayan bir ölüyüm...Yaşamıyorum aslında...ölünce

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 14836 Toplam Mesaj: 95