Tahribat Müridleri...İtiraf Edelim :)
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------
birdubleraki bunu yazdı:
-----------------------------sevgili oda arkadaşım semiramis sabahın bi köründe karga bokunu yemeden banyo yapıp fön makinanı çalıştırdığın için beddua ettim ve fön makinen bozuldu.benden bilme allah'ın işi:D
yine sevgili arkadaşım semiramis.geçen sene ben o 600 sayfalık kitaplarla sınava hazırlanırken senin oyuncak yapıp sınavdan geçmene sinir oluyordum.sanırım sınavının kötü geçmesindeki sebeplerden biri yine benim:D
abicim paralarını hep ben harcadım,ördeklerin ölmesine sebep oldum,sinir olman için sana bi çok konuda yalan söyledim,şimdi ki sevgilimin yanına en çok ben gittim,başımdan atmak için seni uyuz bi kızla tanıştırdım.onunla ayrılırsanız kız bana bi daha selam vermez diye düşündüm.ama kız hala başımda yaaaaa....bi de seni anneme hep ben şikayet ediyordum.bi de küçükken kavga ettiğimizde çoğu kez numaradan ağlıyordum annem sana kızsın diye ama annem hep bana kızıyordu yine mi dayak yedin diye....birde sen üniversiteye giderken aslında gerçekten çok üzülüp ağlamıştım sana belli etmesemde.
birde lisede sınıfı hep kandıran toplu firar ettiren elebaşı bendim.yoklama kağıdını yakanda bendim.
son kez amele_2 itiraf ediyorum herkes duysun diyeee SENİ ÇOK KOCAMAN SEVİYORUM.....
-----------------------------kısaca bide amele nerelerde onu sölesen :D adama msj atıorm cvplamıo arıorm yine aynı :D
ben arayınca açıyor :D:D:D arayınca söyleyeyim mi?ne diyeyim bir de?? -
bi de monopoly oynarken kasaysam hiç param bitmiyordu bir sürü evim oluya ama paramda bitmiyordu...
nedeni belli ama kimse anlamıyordu çünkü herkese sen paranı hemne ver öyle al,ev kur diyerek ayak yapıyordum
-
birdubleraki bunu yazdı:
-----------------------------bi de monopoly oynarken kasaysam hiç param bitmiyordu bir sürü evim oluya ama paramda bitmiyordu...
nedeni belli ama kimse anlamıyordu çünkü herkese sen paranı hemne ver öyle al,ev kur diyerek ayak yapıyordum
bu arkadaşımızda ha bire itirafediyor :D -
İtiraf Ediyorum Dün Karıya Gıtdım Azuhahaha
-
Itiraf ediyorum ev sigortamizi aldattik,
bulasik makinemiz bozulmustu, tamirciye sahte fatura yazdirdik bozulma nedeni dügmelere su kaçtigindan diilde, elektrik çarpma yüzünden oldugunu söyledik
bu sahte fatura sayesinde, 100 euro luk bir elektronik parçanin büyük bir miktarini ev sigortamiz ödedi...(5 sene garanti almayinca olcagi bu..)
-
itiraf ediyorum, o halde varım :D ehhühhihuh
-
baron_27 bunu yazdı:
hoca belki bana düşmes ama itiraf et bu espri çok kötydü yaa:s -
ExcellencE bunu yazdı:
baron_27 bunu yazdı:
hoca belki bana düşmes ama itiraf et bu espri çok kötydü yaa:s
eğed itiraf ediyorum kötüydü :D -
İnsan Bazen Öyle Şeyler Yapıyorki İtiraf Etmek Bile İnsanı Yerin Dibine Sürüklüyor.....
-
itiriaf ediorum okediye ben taş attım