Tahribat Müridleri...İtiraf Edelim :)
-
Anarsizan bunu yazdı:
-----------------------------itiraf ediyom lan varmı itirazı olan*
lisede deprem tatbikatında o kızın eteğine elini daldıran ve düşmesine sebep olan benim...
sınavda havvanın sütyen lastiğini ben koparıodum
resim hocası dilara hanımı kenefte ben dikizledim ama kahpe başkasından şikayetçi oldu a.q
müdürün arabasına ben Çarşı yazdım...
üni.de hiç yemek kuyruğunda beklemedim '' hoppp ne oluyor lan'' diyen salağın elmacık kemiğini ben kırdım
polis kıyafetiyle kızlar yurduna daha doğrusu sewgilimin odasına girdim
yurda girdim die yurttan atıldım amaaaa o gece yurt müdürünün lojmanın o boşlukdan el kol hareketlkeriyle yurda ben girdim...
gaziantep kyk yurdunda ki pkk sempatizanlarının odasın o ses bombasını ben yaptım ben koydum
üni.dede sallama bıçakla fenerlileri filozof bekirle ben kovaladım...
daha ne yazayım ulan otobiyografi oldu a.q
-----------------------------dün akşam biraz düşününce diğerleride aklıma geldi dewam ediom la;
anne büyük annenden kalan bileziği ben arakladım.napiim pcnin taksidi vardı:))
baba bizim uçan tenekeyi geçen akşam ben çarptım... anahtarı verseydin kendi arabamı çalmak zorunda kalmazdım:))
kaşarı küflenmiş teyze kızından teklif aldım..ne teklifi die sormaın anladınız siz..ama kusra bakmasın 100 tane zikim olsa birini v ermem ona:D
evine Türk bayrağı asmıo die maho emminin evine boklu poşeti ben koydum:))
bornovada ve yeşilovada ki ÇARŞI yazılarının %15i benim eserim:))
akp nin açılımını (A)mına (K)oduumun (P)artisi die sölediim için aqplileiyle kawga ettim:))
yeter la bu kadar itiraf kendimi bin yaseminin penceresinde zandım:))
-
he ıtıraf edıyom 63 kiloyum herkese 54 dıyom yemıyolardır demı
-
İtiraf ediyorum birini öldürecem.
-
eet bu sefer itiraflarımı ediyorum.( cold-m4 elime geçme titcem seni )
10 yaşındayken karşı komşunun kızı 19 yaşındaydı ders çalışırken üstüme atladı
ilk sevüşmemi onla yaptım bazen gidince onlara devam ederiz.:Pdaha varda bu kadar yeter tanıdıklar var ispitlerler beni :)
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------
itiraf ediyorum hp32 e ilk ben kaydım :|
itiraflarımı attırıyorum sana a.k -
DeFactorx bunu yazdı:
gkhn759 bunu yazdı:
BLuesLive bunu yazdı:
-----------------------------LA ne yazcam lem klfnlkwrqoj2qklnasnkö2qnwO jŞa kç
9 yasında 4 kişi tecavzıu ettim :D
orta okulda hep ön sirada oturudum ve ögretmenın masanın altından baackalrınuı syerederdim :d ve sonra en arka gecerdim :D: hehe sonra işte :P
hani okullarda deprem tabikati olur ya herkez disari dogru kosar ben hep kizlarin arkasından kosardım :D: :D:D:D
lise brideyken ilk pc ile tasnıdm ve salak hoca adam gibi göstermezdi :D programalyayı sorouyodum ögretmıyodu gavat bende onu msn den kendimi kzı olarak tanıtarak hep işletiodum :D bi cok kez salak cafede tek absına saatalerce bekelmiştir jehjewhywtryweg pişman deilim ki :D
sonra hher tenefüs okul tuvaletterinde sigara içerdim :D nöbetci hoca bayandı ve giremzdi tuvalettlere :D:D
emmmmmmmmmmm sonra bi sürücük işte
diceksiniz simdi sapik bu :d
-----------------------------hocam ergenliğe yeni girdin sanırım?
-----------------------------(: 9 yasında iken diorum o zman ergenlik mi olur aq :D
naptıgımı ben bile bilmordum
cocukluk ne güzle yaw keske geri gelse :(
-
Eskiden bayramlarda 5-6 torpil birden yakıp evlerin kapısına bırakır , kapıyı çalar hemen kaçardık. kapıyı açanların çoğu şok geçiriyordu.. Özellikle Reşat Abiden, Mecit Amcadan haklarını helal etmelerini istiyorum . .
eve giderken uzun bir bayır vardı.. traktörlerin geçme saatini denk getirirdik. Gelen traöktöre atlardık izin vermeyen olurdu. koşa koşa kestirmelerden traktörü takip eder akşam tekrar buluşup traktörün lastiğini idirirdik römorkunun vidasını sökerdik, düz kontakla çalıştırıp kaçardık vs.vs..
Lise 2 deyken çok uluslu kalabalık kavgada çok uyuz olduğum bir müdür yardımcısını öğrencileri ayırırken gördüğümde o hocanın kaval kemiğine topuk dalan bendim, çok ibne biriydi saçım o kadar uzun olmadığı halde beni okula almıodu.. ama o vuruşu yaptım sankim altın vuruş.. 1 ay topallaya topallaya gezdi.. kavga edenler de hocaya vurduğu için disipline gitti..
Lise 2 de tekrar bir alt sınıfa geçtiğimde erkekleri galeyana getirip 2, dönem tam tamına 7 ayrı yazılısı sorusunu çaldık veya olduğumuz yazılının cevaplarını değiştirdik, sonra bu alışkanlık haline geldi mezun olana kadar devam etti...
Lise 3e geçtiğimde okul tadilattaydı ve yerler yeni kalebodur döşenmişti. Okullar açılmadan önceki hafta sonu gece okula girip 3 kırmızı spreyle merdivenleri yerleri kapıları camları duvarları salla pati boyadıktan sonra son spreyle tekrar yere göt müdür sikik yardımcılar a.q. hepinizin vs. yazılar yazmştım.. üstüne üstlük ben o işi cumartesi gecesi yapmıştım.. pazar teftişe gittiğimde KPSS nin olduğunu öğrenmiştim.. hayatımda bu kadar haz aldığımı hatırlamıyorum... mükemmel bir duyguydu.. a.q. bir de emniyet hemen okulun karşısındaydı.:S:S şimdiki aklım olsa hayatta gitmem aynı şeyi yapmak için..
Okuldan bir hocayla anlaşıp müdür yardımcısının bilgisayarının kablolarını falan hep kesmiştik. o iş te okulda pc den anlayan kendini hacker sanan bir lamer vardı onun üstüne kaldı.. çok uyuz oluodum o göte.. zaten amacım da oydu :D
Mezuniyete bir ay kala kimya laboratuarını boşalttım, teknoloji odasındaki bilgisayarları tekmelemiştim.. müdürün arabasının camlarını ben kırdım, ben çizdim, lastiklerini ben patlatmıştım.( sonra içine benzn döküp yakacaktım ama vazgeçtim) a.q. müdür yeni gelmiş, tempra arabası vardı, geldi spor parası aydat parası fotokopi parası falan topladı, 2 ay sonra da Renault Laguna araba çekti altına.. hakim de ben oldum, cellat da, yargılayıp cezalandırdım oni..:):)
neler vardı bee....
-
İtiraf ediyorum 4 farklı karakterle yaşıyorum.
ölmek daha iyi.
psikolojim altüst olmak üzere.
-
arkadaslar tahribattayim ancak yazmiyorum
-
itiraf ediyorum itiraf edicek birşey aklıma gelmediğinde üzüldüğümü :(