Tahrıbat Ozelestırı Bolumu.
-
Buyrun begenmedıgınız ne var ne yok elestırın elestırılerınız durumda bır yanlslık varsa duzeltmek ıcın ıyı bır kerterız noktası olacaktır..
Kısı yada konu farkı gozetmeksızın herkesı ve hersyı yapıcı bır sekılde elestırın lutfen.. -
Tahribat hack ve güvenlik sitesi olmaktan çıkıp geyik ve derin konular içeren felsevi bir site olamaya doğru giden bir site. Bilişim vs ile ilgili sorulan sorular genellikle acayip salak oluyor (şu siteyi maili hackle veya nasıl hacker olunur gibi) ama bilişimde ileri düzey konularda pek yardım alınamıyor.
Siteye girenler ilginç konular ve geyik için giriyor. öğrenmek ve bilişimdeki yenillikleri öğrenmek için gelenler daha az....
tabiki bana hava hoş =)
-
arama bölümünün bir an önce aktif olmasını canı gönülden istiyorum yani daha kalitesiz form sitelerinde dahi aktifken programlamada iyi olan bu kadar insanın takıldığı böyle bir forumda bu olayı ayıp olarak nitelendiriyorum
-
ve ayrıca aramızda bazı sevimli arkadaşlar var tamam gerçektende neşeli insanlar sözüm yok sevilen tiplerde ama çoğu konuda eksikler ve bu eksikliklerine bakmadan site sahibi edasında bilip bilmeden her konuda konuşuyorlar ve insanları küçük görüyorlar sanrım bir kaç adminin sevdiği insan olma avantajını kullanıyorlar geyik tarzındaki konulara sözüm yok ama bilgi gerektiren bölümlerde bence ağzı olan konuşmaması gerekli .
-
cewaplamaya çalışıyım;
tahribat forum hiçbizaman tamamen hack sitesi olmadıki... sosyal konular daha ön planda ama genelleme yaparsak forumun büyük kısmının az çok hack bilgisi wardır.arama bölümü programlama bilmekle alakalı bişey değil eskiden vardı kaldırdık çünki mssql i yoran bi işlem sitedeki aktiflik arttıkça işlemciyide etkilio ama indexlemeyle falan düzeltilebilir artık holynin işi o :)
sitede eski olanların söz hakkı olduğu doğrudur bence gayetde normaldir yeni gelenlerin tabiki biraz burnu sürtecek unutmaki herkes bi zamanlar yeniydi
-
hack team kurup hack dersleri vermeyi tahribat ekibi olarak düşünmüyormusunuz
ders 1) siteman açıkları a)expoliti ve kullanımı b)index atılması
ders 2) php nuke açıkları gerekli programlar kullanışı.saldırılar toplu
ders3)web wiz açıkları ve bunun gibi bir sürü açıkları bize öğretecek ve aynı bir forum açılsa tahribat hack dersleri adı altında ve hack konusunda yada ileşitim ve vukuatlar bölümünün daha aktif olması daha iyi sonuclar doğruracaktır
saygılarımla
-
sitede paylaşım bazen geyiğe dönebiliyor.gercektende cok iyi esprili modlarımız var muhabbetleri gercektende cok güzel ancak diğer üyelerde buna özenip ''hehe bende geyik yapcam birilerini bozcam'' siyip ellerine yüzlerine bulastırıyolar..
mesela bakın burda bi örnek var.. konuyu sacma buluyosan yorum yapma sus bakınız bilgisi olanlar yardım etmeye calısıyo bari onları engelleme kalabalık yapma..
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=16869
geyik yapmak için kasmayalım kendimizi önce paylaşım
-
Opera son surumunde rich text'i desteklio. Bizzat kendim Opera 9'u kurup burdan test ettim. Tahribatta da calisacagini umit ederek bi bakiim dedim ama hala calismio. $eyh bi el atsa da biz de rich text editor kullansak :)
-
mit bunu yazdı:
hack team kurup hack dersleri vermeyi tahribat ekibi olarak düşünmüyormusunuz
ders 1) siteman açıkları a)expoliti ve kullanımı b)index atılması
ders 2) php nuke açıkları gerekli programlar kullanışı.saldırılar toplu
ders3)web wiz açıkları ve bunun gibi bir sürü açıkları bize öğretecek ve aynı bir forum açılsa tahribat hack dersleri adı altında ve hack konusunda yada ileşitim ve vukuatlar bölümünün daha aktif olması daha iyi sonuclar doğruracaktır
saygılarımla
Hoca Tahribat.Com;
Hiç bir zaman bu dediğini yapan sitelerden olmayacaktır.Neden dersen bir team kurulacak olunursa site amacından çıkar her kese hitap etmez.Site açıkları,exploit kullanımı falan hikaye neden diecek olursan en basitinden piyasada benim görebildiğim 23 tane exploit üzerine döküman war adam araştırma peşinde değilki dior afsadsa.com sitesini birisi hacklesin e diorsun explot taradınmı ne biliyim bu gün netcraft.com dan girip webserverin ne olduğunu öğrenmek çok zor değil...
Mesela isko denen eleman adamın zoneh da derecesi war ama ne derece exploit bilir bilemem,gerçi yalana gerek yok biliyor ama attığı bir çok indexin onunla alakası yok.Yani ben isim yapacam sağa sola salak saçma index atacam diorsan en ii hack inurl:upload.asp den fso atmak olacaktır...www.securityfocus.com gir phpbb de al sana açık yani birilerine bunu kimsenin öğretmesine gerek yok.Perl derlemke c derlemek başlı başına bir olay olsa oke diecemde çk kly işler.Yani bulduğun pl kodunu derlemek hiç kimse zor diemez sanırım...
Fakat problem Türkiyede kimsenin okumak istememesinden kaynaklanan bir olay adam günde 5 döküman okusa 2 tanesini çok ii anlasa 1 ayda okunan 150 kavranan 60 döküman eder ki bu genel bilgisayar sahibi için süper bi hack bilgisi olacaktır.
Mesela öyle şeylerle karşılaşıyorsunki ne kadar sistem rootlarsan rootla ki bu pratikte sanıldığı kadar zor bir iş değil zamanı gelir adamın mysql şifresini bilsen bile bir şey yapamıyorsun msn de sonra mysql bilen adam arıyorsun sql i drop etmek ne biliyim ayar çakmak için...
-
fmk bunu yazdı:
arama bölümünün bir an önce aktif olmasını canı gönülden istiyorum yani daha kalitesiz form sitelerinde dahi aktifken programlamada iyi olan bu kadar insanın takıldığı böyle bir forumda bu olayı ayıp olarak nitelendiriyorum
bende istiyorum -
Yönetim iStifa Yönetim iStifa