Tahrıbat Ozelestırı Bolumu.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    en azından login olmadan foruma baktığımızda cevaplaya basınca yine o topiğe yönelsin sora tekrar anasayfadan dönüyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    robotix ben onu yazın ortalarında falan soylemiştim ama dikkate alınmamıs. Yapılırsa cok güzel olacak.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    dorudur görmüştüm bi arada nese bakalım Şeyhin derslerden vakti yoktur heralde nese her haliyle forumu sahiplenmek lazım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    İSTİKLA MARŞI 2005 adlı konunun kaldırılması istiyorum lütfen lkaldırılsın İSTİKLAL MARŞI 2005 ((KONUYU AÇAN HOLYONE))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kesikkafa
    kesikkafa's avatar
    Erkek

sitemizde bir arama motoru olsa iyi olurdu

ve sonradan login olduğumuzda anasayfa yerine bulunduğumuz topice yönelmesi gercekten iyi olur daha ne isteyim bunlarda olduktan sonra

Sizce bu bir vedamıydı?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    ir2 bunu yazdı:

arama bölümü programlama bilmekle alakalı bişey değil eskiden vardı kaldırdık çünki mssql i yoran bi işlem sitedeki aktiflik arttıkça işlemciyide etkilio ama indexlemeyle falan düzeltilebilir artık holynin işi o :)

yhaa abü buna bi şekilde care bulunmalı koskoca tbt'yiz we onlarca üye war..adam arama yapıp istedii konuyu bulmaynca mecbur yeni baslık acıo we aynı konuyu ele alan bi cok baslık oluyo bu da büyk bi zarar diilmi sizcede ?

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tiAgO
    tiAgO's avatar
    Erkek

birde foruma katkılarım özelliği hala aktif değil. yani sürekli forumdaysan ve cevap yazıyosan ister istemez bazı konuları esgeçebiliryorsun. belki adam senin son yazdığına cevap yazıyor ama senin haberin olmuyor, belkim de laf soktu sana heç haberin olmuyo,

yani hani şu şu başlıklı konunuza cevap yazılmıştır türünden birşey, Saygılar

-_tiAgo_ -
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    tiAgO bunu yazdı:

birde foruma katkılarım özelliği hala aktif değil. yani sürekli forumdaysan ve cevap yazıyosan ister istemez bazı konuları esgeçebiliryorsun. belki adam senin son yazdığına cevap yazıyor ama senin haberin olmuyor, belkim de laf soktu sana heç haberin olmuyo,

yani hani şu şu başlıklı konunuza cevap yazılmıştır türünden birşey, Saygılar

dai cevap yazdığın yada açtığın konuyuda takip ediver artık :))

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLueShaDow
    BLueShaDow's avatar
    Erkek
    Ben hack olaylarından anlamayan biriyim onun için sürekli tahribata takılıyorum ve cogu kişi bilmiyor herkes yorum yapıyor. Bilenlerde çok hakkını yemem. Benim gibiler için screen kullanarak hack yontemleri bolumu acarsanız. bence iyi bir [hack grup] olabiliriz bewnim düşüncem budur.

Oynama Babayla Baba Yorgun....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Bence Tahribat.Com artık hack sitesi olmaktan çıkıyo ve tanışma kaynaşma sitesi olma yolunda ilerlemeye başlıyo !
Toplam Hit: 10303 Toplam Mesaj: 50