Tahrıbat Ozelestırı Bolumu.
-
site zaten hic bir zaman salt hack sitesi olmak gibi bir iddiada bulunmadı. Her kesimden ve gorusten, her turlu konuyu cesitli bilgi ve beceri gruplarındaki insanların ele aldıgı bir birliktelik platformudur. Tabiki insanlar tanışacak ve kaynasacak. Bak benim msnde 3 ay once 2 kişi vardi bu gun 111 (temizlenmiş en yalın haliyle) kişi var. Bu ne demektir biliyormusun her an bilgi ve becerisine, dostluguna ve yardımseverliğine guvenebilecegim 100 kusur kişi.
Bunu buyuk oranda tahrıbat sagladı.
Evet arkadaslar daha yokmu? Sevmediklerinizi ekleyin. Su adamı sevmiyorum deyin. Su olaydan rahatsızım deyin. Aykırı birseyse, aykırı bireyse duzeltelim duzeltmeye cabalayalım. Evet? -
normal arama kadar verimli olmasa da tbt forumda arama yapmak icin google'i kullanabilirsiniz. "arayacaginiz kelime" site:www.tahribat.com seklinde aratabilirsiniz.
-
tahribat şu anda en iyi hack grubudur turkiyenin.tabi son zamalr da hackten çok geyik yapılıyor ve gerejksiz tabi ki burası sadece bir hack sitesi değil bir dusunce sitesi de aynı zamanda ama daha çok döümanın forumlar da yer almsı daha iyi olur tabi
-
rich text editor o niy yav:S bende opera kullanıorm..haa tamam hatırladım arkadaşıma+1 diyorum alıntı yapamıorm yaf:'( normal cvp yazarkene entera basıp satır atlıom(basmadan atlanmıor tabi) genede normal dumduz yazmısım gibim oluor..neyse bu arada fenerist cidden actığın konu cok sacma bence silinmeli hatta.. okadar konu var oku bul işte tobe tobe.. ben bide şey oneriorm site nasıl hacklenir şunu bunu hackleyini geyiğe taşıyın bari dalga gecelim genelde vs..dalga gecmek yasaksa sinir oluorm ole konulara bari azcık eğlenek..
-
simdi sipidik, banlanmissin, ama yinede baskalarina yarari olur diye soyluyorum,
eger opera kullaniyosan, "enter" tusu ise yaramaz < br > yazicaksin, ( bosluklar olmadan )
biride login olunca basliga yonlensin demis, ewt hocam olsa ii olur da login olduktan sonra 2 kere back tusuna basarsan basliga donersin -
daha önce de uzun olan forum konularinda index numaralarinin
yukariya alinmasini önermistim.. degisen birsey olmadi.. neyse
bir önerim daha var..
forumda birileri sürekli yalnis yerlere konular aciyor.. ve 10
kisi altina yalnizca yalnis yerde diye yorum yaziyor.. bu
konular cogunlukla önem derecesi düsük olan seyler(forumun
kalitesi acisindan).. yani basit istekler falan..
bu sekildeki mesajlari bir araya toplamak icin ayri bir bölüm
acilabilir mi? nereye yazacaklarini bilmeyenlerin yazacagi bir
yer yani..
unutmadan bazi konular tam olarak görüntülenemiyor.. örnek
suanda aktif olan "c++ acil yardim" konusu.. nedeni nedir acep?
hadi kolay gele.. -
opera yı desteklemesi için bir şeyler yapmalı bir de şu arama kısmı olmalı.bir mesajı 38 saat aramaktan ikrah geliyor yahu...
-
tasarım değiştirilebilir. bide artık üye alımı belirli seviyeye göre olmalı ekşi sözlük gibi önce çaylaklık verilir sonra belirli adamlar seçilir o adamlar bu adamların yazdıklarını denetler baktılar ki sağlam adamlar üyelikleri kabul edilir. yok baktın herif "msn nası heklenir" "fake mail nası yolllarım" "yeni virüs yazdım aha format C:" diyen türden adamsa direk ban basılır :D
-
Yanlış Gruba Açılan Konular İçin Site İçerisinde Asistan veya Yöneticilerin Değiştirebileceği Sekmeler Olsa Bu Konu Açma İşi Sanırım Çözülür..Yanlış Konuların Taşınması İçin Böyle Bişey Olması Çok Kullanıslı Olur..
Site Hack Team Sitesi Olarak Görünsede Sanırım (takip edebildiğim kadarıyla) Bu Sekilde Değil..Olmaması da Sasırtıcı Bir Durum Değil..Gayet Normal..Ama Hacklemeyle İlgili Biçok Sey Öğrenmek İsteyenler İçin Döküman Olması Daha Az Zaman ÇAlar Sanırım..Forumlardan Takip Etmek Gereğinden FAzla Zaman Alıyor...Pratik İçin Basit Programlar veya Anlatımlar Olsa Hiç Fena Olmaz..Benim Gibi Birçok İnsan Var Sanırım Bunu Düşünen.. :)
Bide Bu Yorumlar Niye Son Yazılanları Arkaya Atıyo... Son Yorumları Arkalarda Aramak Yerine Konu BAşlığının Altında Olsa Olmazmıydı...
-
hack sitesi olmadın böle iyi bence gırgır şamata götürüoz işte hack bilip ne yapacan sall.. :D