Tahrıbat Ozelestırı Bolumu.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

üye alımına gelince şu sıralar destek@tahribat.com u okuyan yok sanırım en azındna ben okumuyorum holy zaten okumaz rene ve decada ortalıkda yok zaten

üyelik almanın tek yolu; siteye üye bi arkadaşınıza söliceksiniz oda biz adminlere pm atıcak sizden bahsetcek "iyi çocukdur walla forumu sitmez" şeklinde güvence vericek bize bizde keyi wericez... siteye üye bi arkadaşınız yoksa irc.tahribat.com a girin "ir2"(beni) yada "nickimyok" u online bulabilirseniz onlardan isticeksiniz...

üye alırken dikkat ettiklerimiz ise forumun kalitesini bozmayacak kişiler yada foruma bişeyler katabilecek kişiler (mesela herhangi bir programlama diline hakim olmak sizi direk key sahibi yapar)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ewet arkadaşlar ir2ye aynen katılıyorum siteye üye alımı kapatılması cok güzel oldu key  le alınması daha bi güzel oldu sitede cok cocuk var ama cocuk derken yaş bakımında dedimotrum siteye gelip ya şu siteyi hacklermisiniz ya msn şifresini kırarmısnız diyorlar bunları temizlemek lazımm bu sitedenn...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayazalim
    ayazalim's avatar
    Erkek
    bence tbt türkiyenin sağlam ve etki yemez bir sitesidir.ne kadar isko gibi salaklar karalamaya çalışsada valla aga bence süper üye olduğum en güzel site.BİRDE BİR YÖNÜNÜ SEVİYORUM.
    TANIMADIĞIN GÖRMEDİĞİN VE ATILMAK KORKUSU DEĞİL DE SADECE BİLGİSİNE SAYGI DUYDUĞUN BİR BAŞKANIN VAR.GÜSEL BİRŞEY YAA VALLAAA =D
    yalakalık yapıyo diceniz ama bende arkadaşlar öz eleştiri bu eleştiriler hep olumsuz olmaz dimi>(

kimse mükemmel değildir!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    adminlerimizinde dediği gibi burası hiçbirzaman hack sitesi iddiasında bulunmamıştır. Sloganımız şöyle olabilir :

Hack sitesi değiliz , hackedilmeyen siteyiz :)

burası güzel , her renk var burda , ben de varım :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar daha yeni üye oldum ama birkaç ay takip etmiştim siteyi. Aslında çok güzel bir ortam ama hack e biraz daha ağrlık verilmeli. Ve adminler ve bu hack işinde bilgisi olanlar konu açmalı belli alanlarda mesela hazır sitelerin açıkları asp sitelerin açıkları ve buna benzer konularda ayrıntılı bilgiler verilmeli. Bazen panele girsek bile index atamadığımız zamanlar oluyor. İşte burda bu yardımlar çok önemli hepimiz için...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    programlama bölümlerine ağırlık verilmesini istiyorum.Her şeyin başı orda çünkü.diğer bölümleri bilmiyorum,ama visual basic bölümüne hafta bir başlık açılıyor.Katılımı çok az.Bence tahribat programlama bilgisiyle fark yaratmıştır ve yaratmalıdır.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Açılan konu eğer geyikse onlarca yorum gönderiliyor ve hiti 2000-3000 i vuruyor ama birisinin bir sorunu olunca soru sorunca tık yok... cevap yok küstahca cevaplar aşşağılayıcı sözler...
    Neden bir çok kişinin bilgisi yok ama sorsanız her bi boku biliyo o kişi.
    Site hackler, fake ile msn çalar daha neler neler ama gel görki format atmakdan acizdir...
    Tüm tahribat olarak az da olsa birisinin sorusu sorulunca yersiz cevap verileceğine bir yardım edin. bilmiyorsan da ukalaca cevap verme.
    Bir de su sözden nefret ediyorum beğenmiyorsan siktir git sözü..

Bu sözü söyleyecek bir kaç kişi vardır ama onlar haricinde herkez söylüyor..
    Onlara acıyorum...

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Erkek
    holyone'ı merak ediyorum. pek uğramıyo forumlara filan. müridlerini bi ziyaret etse, hal hatır sorsa. :)

? z ı n ı s ı m a d n ı k r a f __ n i n e k i l h e T
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    durun bi eleştirecek bişi bulucam....hımmmm
    Ha buldum yeni versiyon site niye bitmiyo parası neyse verelim
    ehuehuehu şeke yaw fıstık gibi site vallaha herkes birbirlerine yardımcı oluyo arakaşlık ortamı süper Allahdan belanızımı istiyonuz.. defeler :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek
    yaww bende konu basligini gorunce kendi elestirimizi yapcaz die dusundum. Hani babama yalan soledim dun, iste cok tembelim, devamli sarap iciyorum gibilerinden

baktim herkez siteye elestiri yoneltmis:S

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
Toplam Hit: 10324 Toplam Mesaj: 50